Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül szeretnék élni. Van,...

Egyedül szeretnék élni. Van, aki szintén ilyen életet szeretne?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és én egyáltalán nem szeretnék családot, se feleséget, semmit. Egyedül szeretnék élni, nem akarom tönkretenni az életemet egy családdal. Pénzem nincs, hogy csajozzak, ha lenne, akkor is másra költeném, gyereket viszont végképp nem szeretnék, a gyerekekkel csak a gond van.

Szeretném a magam életét élni, nem azon vitatkozni a le nem hajtott wc deszka vagy a középen kinyomott fogkrémes tubus miatt. Van, aki szintén szeretne egyedüli életet?

2013. márc. 28. 20:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb dolog a világon.

Nem kell senkihez alkalmazkodni.Vagy más hülyeségét hallgatni.Amid van magadra költöd.

Aki egyedül él az nem feltétlen magányos.

Szerintem egy ember egy nap többet igényli a magányt,mint a társaságot.

Most azért nem fogok együtt élni senkivel,ha napi 1-2 óránál többet nem akarok senkivel lenni.

Az a legjobb,mikor egy társasági esemény után hazamész és nincs ott senki,egyedül lehetsz.

2014. máj. 29. 23:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy más is így gondolkodik, mint én. Valóban, a harmonikus kapcsolat olyan, mint a fehér holló, az emberekkel mindig van gond, kompromisszumokat kell kötni, elviselni a másik hülyeségeit. Mindenkinek vannak hülyeségei, amit nehéz elviselni.

Nem alakítunk egy baráti kört mi, boldog egyedülállók?

2014. szept. 3. 20:45
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nem Pesten lakok sajna:)
2014. szept. 3. 22:08
 24/25 anonim válasza:
Üdv! Szerintem már nem érvényes ez a kérdés, de azért leírom. Én még nagyon fiatal vagyok ( nem 14-15 éves, idősebb) de én is egyedül szeretnék élni, ne érts félre, szeretem a gyerekeket, csak a lányokkal vannak gondjaim (mai lányok.... mármint akiket én ismerek). Sokkal jobban, sőt 1000-szer érdekelnek jobban a motorok, kocsik. Szóval hasonló pályán vagyok, mint Te. Szívesen beszélnék veled privátban, hogy alakult az életed.
2016. szept. 9. 17:14
 25/25 Light9121 válasza:
Én is egyedül szeretnék élni és csak azt csinálni amit én szeretnék, anélkül elmenni itthonról, hogy bárkinek is kellene szólnom, hogy hova megyek, mikor jövök, kivel vagyok. Én sem vagyok a nők kedvence, de már egyre kevésbé vágyok társra, elnézve a körülöttem lévő kapcsolatokat, ahogyan dirigálnak egymásnak, meg szabályokat állítanak fel, nevetséges és én ezeket nem tudnám elviselni :) Nem rossz egyedül lenni, vagy néhány barátod akivel együtt lógsz néha, bőven elég. Persze minden ember más.
2018. dec. 5. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!