Egyedül szeretnék élni. Van, aki szintén ilyen életet szeretne?
22 éves vagyok, és én egyáltalán nem szeretnék családot, se feleséget, semmit. Egyedül szeretnék élni, nem akarom tönkretenni az életemet egy családdal. Pénzem nincs, hogy csajozzak, ha lenne, akkor is másra költeném, gyereket viszont végképp nem szeretnék, a gyerekekkel csak a gond van.
Szeretném a magam életét élni, nem azon vitatkozni a le nem hajtott wc deszka vagy a középen kinyomott fogkrémes tubus miatt. Van, aki szintén szeretne egyedüli életet?
Szerintem a legjobb dolog a világon.
Nem kell senkihez alkalmazkodni.Vagy más hülyeségét hallgatni.Amid van magadra költöd.
Aki egyedül él az nem feltétlen magányos.
Szerintem egy ember egy nap többet igényli a magányt,mint a társaságot.
Most azért nem fogok együtt élni senkivel,ha napi 1-2 óránál többet nem akarok senkivel lenni.
Az a legjobb,mikor egy társasági esemény után hazamész és nincs ott senki,egyedül lehetsz.
Nem is tudtam, hogy más is így gondolkodik, mint én. Valóban, a harmonikus kapcsolat olyan, mint a fehér holló, az emberekkel mindig van gond, kompromisszumokat kell kötni, elviselni a másik hülyeségeit. Mindenkinek vannak hülyeségei, amit nehéz elviselni.
Nem alakítunk egy baráti kört mi, boldog egyedülállók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!