Mit tesz az ember ha egyedül szeretne maradni?
Figyelt kérdés
Munkahelyen fűrtökbe lóg rajtad az ember sereg, haza mész ott a gyerek nem hagy békén, és a férjed is jelenléttedet akarja. Mit teszel, hogy pár órára egyedül akarsz maradni? Viccen kívűl még egy vánnyadtan vékony újságot sem tudok végig olvasni a nélkül, hogy zavarnának.2010. ápr. 20. 12:48
1/15 anonim válasza:
ülj be a slozira ;)
amúgy kozmetikus, kávéház, fodrász, uszoda ;)
2/15 anonim válasza:
Hazafele véletlenül a barátnőm fele megyek először
:))))
4/15 anonim válasza:
férj pesztrálja a gyereket,addig én el kozmetikus,szoli,fodrász,ennyit had engedhessek meg már magamnak...
5/15 anonim válasza:
Én jó időben elküldöm a Páromat és a babánkat boltba,pékségbe,ide-oda.Igaz,csak fél óra kb,de jól esik:)
6/15 anonim válasza:
hétvégén ,menj el egy jó kis uszodába, ahol van gyógyvíz és üldögélj a melegvízben. Jót fog tenni.
7/15 anonim válasza:
Én vasárnap délelőtt elküldöm a férjem és a gyerekem a nagyikhoz. :))
8/15 anonim válasza:
Este zárkozz be a fürdőbe, egyóra hosszáig ki se gyere.
9/15 Réti bubuzér válasza:
Babot kell enni, és fingadozni nagyokat. Tuti, hogy senki sem megy a közeledbe, sőt, még a szobából is kimenekülnek :)
10/15 anonim válasza:
Annyit tudok tenni, hogy ha csak lehet, gyalog megyek mindenhova. Egyébként sosem vagyok egyedül, és ez néha igen nyomasztó. Még amikor bevonulok vécére, akkor is hallom a családot, így az sem igazi egyedüllét.
Megértem a helyzeted, és remélem, minél előbb megoldódnak a gondjaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!