Mit tesz az ember ha egyedül szeretne maradni?
Figyelt kérdés
Munkahelyen fűrtökbe lóg rajtad az ember sereg, haza mész ott a gyerek nem hagy békén, és a férjed is jelenléttedet akarja. Mit teszel, hogy pár órára egyedül akarsz maradni? Viccen kívűl még egy vánnyadtan vékony újságot sem tudok végig olvasni a nélkül, hogy zavarnának.2010. ápr. 20. 12:48
11/15 anonim válasza:
Engem a séta tud igazán kikapcsolni, főként vízparton (víz menti városban lakom). Leülni egy padra, mélázni, fagyizni, olvasni... stb.
A másik kedvencem a biciklizés: ha akarnád, se tudnak melletted csacsorászni az emberek :) remek program, és még sportolsz is vele!
12/15 anonim válasza:
Én megkérem a család tagjaimat, hogy ne zavarjanak, ha ez sehogy sem kivitlezhető, akkor sétálok és "csövezek" valamelyik parkban, vagy téren. Olyan sok ember van ott, hogy simán egyedül lehetsz.
13/15 anonim válasza:
Este zarkozz be a furdoszobaba... bar lehet h a gyerek csungeni fog a kilincsen.. az elozo valaszolo, aki azt irta, h elkuldi a ferjet a gyerekkel a nagyihoz, na az is jo otlet... vagy tenyleg ejtsd utba eloszor a baratnod...vagy parkot...vegyel ujsagot, es olvasd el a parkban. munka utan mielott hazamesz ulj be valahova egyedul, szanj megadra egy orat. ilyesmi :) remelem irtam vmi hasznosat.
14/15 anonim válasza:
Zárd be magadban az ajtót,és kapcsold ki a csengőt is.Aztán bárki dörömböl ne nyisd ki. A kulcsot azért ne nyeld le esetleg hamarabb lehet rá szükséged...
15/15 anonim válasza:
Ugye-ugye? Kellett neked férj, család, gyerek. Hát most tessék őket elviselni nap, mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!