Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül szeretnék élni. Van,...

Egyedül szeretnék élni. Van, aki szintén ilyen életet szeretne?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és én egyáltalán nem szeretnék családot, se feleséget, semmit. Egyedül szeretnék élni, nem akarom tönkretenni az életemet egy családdal. Pénzem nincs, hogy csajozzak, ha lenne, akkor is másra költeném, gyereket viszont végképp nem szeretnék, a gyerekekkel csak a gond van.

Szeretném a magam életét élni, nem azon vitatkozni a le nem hajtott wc deszka vagy a középen kinyomott fogkrémes tubus miatt. Van, aki szintén szeretne egyedüli életet?

2013. márc. 28. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

Én is egyedül szeretnék élni, nem akarok családot. De nem azért, mert nem szeretem a gyerekeket, éppen ellenkezőleg, imádom őket. :)

Csak hát, a család az nem nekem való, egyszerűen nem tudok hosszú távon elviselni másokat (a suli kivételével). De itthon... max 1 órát bírok társaságban (nagyon ritkán van az, hogy hosszabb ideig). 16/L

2013. márc. 28. 21:00
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
Nem gond,bár ha azért nem akarod,mert úgy érzed tönkre tenne a család,annak valami rossz tapasztalat van a hátterében.Az emberek többsége nem megy tönkre egy jó kapcsolatban.Így a magányt választod,ami senkit nem tesz boldoggá,de lehet így is élni.Lányokkal meg biztosan fogsz találkozni.Ha nem akarsz családot ezt világosan tudatni kell a csajokkal.Ha nem akarsz gyereket,mindig védekezz,saját magad .Ne kelljen abortuszra mennie,vagy megszülnie egy nem kívánt gyereket a csajnak.Aztán van az önbeteljesítő jóslat.Olyat kapsz magadnak,ami igazolja a meggyőzödésedet,meg követed a családi mintát anélkül,hogy tudatában lennél.Nehéz felismerni,meg kilépni belőle.
2013. márc. 28. 21:08
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
szerintem a legnagyobb boldogság a szerelemmel érhető el.:)
2013. márc. 28. 21:14
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
meg jó sok pénzzel :)
2013. márc. 28. 21:15
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
jah meg szex nélkül akarsz élni?
2013. márc. 28. 21:16
 16/25 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy nem akar ő családot, most csak teszi itt magát, mert biztos csalódott!
2013. márc. 28. 21:19
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

jah meg szex nélkül akarsz élni?

lehet nélküle, na evés nélkül már nem lehet

2013. márc. 28. 21:20
 18/25 anonim ***** válasza:
54%

21:16

az csak az idióta ösztönlények létszükséglete.

2013. márc. 29. 13:42
 19/25 anonim ***** válasza:
66%

Legalább felismered, és nem hülyítesz senkit egy évekig tartó kapcsolattal, ahol a csaj hiába várja, hogy elvedd. :)

(A Fábry amúgy nem él egyedül.)

2013. márc. 29. 13:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Van pl én. és csak h saját példával éljek megtapasztaltam h milyen jó egyedül.

Amikor anyám elment nyaralni 2 hónapra egyedül hagyott.

Na úgy teltek a napjaim h alvás délig, felkelés zuhanyzás, kaja, majd gépet be átnézni az e maileket,torentet, pár gamer hírportált pl GK, PSC, GS...

Majd elmenni bevásárolni v takarítani ha kel mosogatás, csek befizetés és társai.

Utána hazajöttem v nightcore-t be majd v filmet és v mi játékot h elmenjen az idő.

A lényeg h kösd le megad ha van csajod az is leköt csak nem úgy ahogy te szeretnéd és azért mert a többi ember ezt csinálja még nem kell nekünk is.

A magunkfajtának van valamije amije a családosnak nincs és ezért gyakran irigykednek is ránk He He He :)

Mert nekünk a suli/munka után rengeteg időnk van :)

Nekik meg nincs.

Arról nem is beszélve h azt csinálsz amit csak akarsz.

A külsőd, környezeted is úgy alakíthatód ahogy csak akarod

senki ne ugat bele a dolgaidba :)

25 F

2013. nov. 24. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!