Egyedül szeretnék élni. Van, aki szintén ilyen életet szeretne?
22 éves vagyok, és én egyáltalán nem szeretnék családot, se feleséget, semmit. Egyedül szeretnék élni, nem akarom tönkretenni az életemet egy családdal. Pénzem nincs, hogy csajozzak, ha lenne, akkor is másra költeném, gyereket viszont végképp nem szeretnék, a gyerekekkel csak a gond van.
Szeretném a magam életét élni, nem azon vitatkozni a le nem hajtott wc deszka vagy a középen kinyomott fogkrémes tubus miatt. Van, aki szintén szeretne egyedüli életet?
Sok pasi van, aki így gondolkozik, aztán a végén rádöbbennek, hogy egyedül maradtak :(
A családnak is meg van a maga előnye, és hátránya!
Gyerekkel csak öröm van és eltörpül a kis gond ami vele jár. De nem rábeszélni akarlak...
Vannak akik egyedül élnek, ott van Kulka János, vagy Fábry Sándor is. A hírességek között.
Szerintem elköltözöl, élsz egyedül kicsit, kiéled magad, és megváltozik a véleményed, ha összetalálkozol azzal a lánnyal akire vágytál.
30 éves lassan 2 gyermekes család anya leszek, de nem terveztem így! Nem akartam családot egyáltalán, pasit se akartam, mert meguntam, a viselkedésüket! És 2 év egyedül élés után össze találkoztam az élettársammal, és érzetük, hogy mi összetartozunk, egy gondolkozásunk van...stb. Zsák és a foltja! Talán lehet hogy te is rálelsz kis foltodra és megváltozik minden.
Ne hagyd hogy befolyásoljanak! Kitartás az elképzeléseidhez! De ha jön a szerelem ne makacsold meg magad, légy boldog!
Igen,én is sokáig így gondoltam. Meg úgy, hogy majd elválok, ha mégse sikerül.
Most 22 éves vagy, eszedbe ne jusson még megnősülni. Még, éld az életed, ne gondolkozz ezen. Szórakozz, legfőképpen tanulj, ismerd meg önmagad, tud meg, ki vagy, mit akarsz, kit akarsz, szerezz tapasztalatokat. És majd 32 után, majd megint elgondolkozhatsz, hogy akarsz-e házasodni. Addig, ismerkedj csajokkal, gyere rá, milyen típusok vannak. Amúgy a mai lányok annyira kevésbé háziasak, hogy nem fognak veled ilyeneken veszekedni. Inkább az lesz a probléma, hogy s.arnak bele mindenbe, nem lesz kaja, tiszta ruha, vasalt ing. Én 37 éves egyedülálló vagyok, és nem vagyok igazán házias, csak néha kapom össze magam.
azt gondolom neked még normális barátnőd se volt:)
ez csak egy pillanatnyi álláspont, az élet mindig máshogy hozza mint ahogy mi tervezzük, tanuld meg.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!