Ti nem érzitek rosszul magatokat, ha belegondoltok h mi az az élet?
Figyelt kérdés
Állandóan az jár a fejemben,hogy mi van a földön túl..miből lett ez az egész világ..már rosszul vagyok attól h nemkapok választ és ez szerintem nem normális..megőrültem volna?csak én gondolkodom ezeken a dolgokon?2013. márc. 18. 23:55
1/16 anonim válasza:
Régebben én is töprengtem ilyesmiken. Azután rájöttem, az ami van, itt és most, sokkal érdekesebb. Nézz egy növényt, figyeld meg a rügyeit, hamarosan kinyílnak, rajzold le..ez nagyon segít, hogy a "jelebe térj", ami fontos.
Mi az élet? hogy határoznád meg?
2/16 anonim válasza:
Földön túl ugyan az van mint a földön, mármint ugyan azon atomokból épül fel minden, csak más és más mennyiségben fordulnak elő.
Az meg hogy "élet" és idő" csak az emberi élet velejárója. Nem létező dolgok, előttünk se volt, utánunk se lesz.
3/16 anonim válasza:
1jav.:"jelenbe térj"(ha már fontosnak neveztem:)
4/16 anonim válasza:
nagyjából el tudom neked magyarázni, de bizonyos ponton túl az emberi elme sem tudja felfogni.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi h válaszoltatok:) sajnos rajzolni nemtudok, de megpróbálok...:)
2013. márc. 19. 15:20
6/16 anonim válasza:
az jó, ha megpróbálod a rajzolást- és ha sokat próbálod, észreveszed, hogy egyre jobban megy, és örömöd lesz benne
7/16 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül.
Én is elég régóta, sokat töprengek ezeken a dolgokon,hogy miből áll az élet, mi van más bolygókon van e élet.stb....
mostanában én is túl sokat agyaltam ezeken.:S valahogy le kell szoknunk róla.
8/16 anonim válasza:
szóval akkor érdekel a csillagásszat, kozmológia, vagy inkább ne mondjam? konkrét kérdések lehet jobbak lennének.
9/16 anonim válasza:
Én csak attól érzem rosszul magam ami M.országon van. De te nyilván fiatal vagy még.
10/16 A kérdező kommentje:
És erre ki tud magyarázatot adni?:)elméletileg a legkissebb egység az atom,de az atomnak is fel kell épülnie valamiből és annak is amiből az atom felépül....meg sorolhatnám a végtelenségig... De az űr is ilyen...végtelen...az űrnek is létrekellett jönnie valamiből.... Egyszerűen már rosszul vagyok h nem tudom a választ...
2013. márc. 19. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!