Éreztétek már úgy, hogy az élet nem éri meg azt a rengeteg energiabefektetést, ami kell hozzá?
Hát, akkor lehet, hogy rossz fele keresgélted az értelmét.
Szerintem néha mindenkinek van ilyen hangulata.Sajnos nem történhetnek minden nap nagy események,ezért jó, ha észre tudja venni valaki az egyszerűbb szépséget is az életben.például egy nyugodt, kellemes délutánt egy jó könyv társaságában, vagy ha alkotsz valami szépet, vagy egy gyönyörű, finom ebédnek, stb, vagy próbálj újfajta elfoglaltságokat keresni magadnak.
Én azt gondolom, hogy a média (is) hibás azért, amiért az emberek ma azt gondolják, hogy az élet folyamatos rejtély, szenvedély és élvezet. Hát nem. Rengeteg jó dolog van az életben, de olyan felfokozott érzéssel senki sem éli végig az életét, mint a sztárok. Ők sem, csak ez a látszat.
Nagyon igaz az a mondás,hogy mindenki a saját sorsának kovácsa. Vagyis ahogy az első írta: Próbáld meg kihozni a legtöbbet abból, ami a rendelkezésedre áll(hat).
Ha pedig úgy érzed, hogy már-már abnormális a szenvedés, ahogy hozzáállsz az élethez, keress fel egy pszichológust. Vesztenivalód nincs, maximum nem történik változás, de akár jobb is lehet. :)
szerintem sokan így vannak vele csak nem mindeki meri bevallani magának főleg enm másoknak.
de nem az a valódi kérdés, hanem hogy mit tudsz tenni. keress hasonló embereket mint te, akivel jól eltöltheted a maradék időd.
Gondolkozz, és a gondolkozást kezd ott, hogy mondjuk valami működő rendszert ismerj meg ahol nincs ilyen depi, pl a növényeknél, aztán állatok, majd jöhet az ember, és ott is önmagadban keresd a hibát. A hibát úgy ültették bele az emberbe, az oktatással, tv műsorokkal, vallással, olyan dolgokkal is amiket te talán jónak gondolsz, de a patkányméregben is csak elenyésző a méreg és a többi része jó étel, mégis a méreg végül kifejti hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!