Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Néha nektek is elegetek van...

Néha nektek is elegetek van az egész életből?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 19:47
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

Na ne szórakozz mi az hogy kevésnek érzed magad ebbe a világba????Hogy mondhatsz ilyet?

Ez a világ annyira magas vagy becses,hisz mostanra tök kevés az erkölcsi értéke!!!!

A lényeg,hogy ha van egy értékrendünk ne hagyjuk,hogy a mostani üres,mert a mostani igenis üres felülkerekedjen.Úgyis át kell billennije a mérlegnek...

2013. márc. 12. 22:08
 12/33 anonim ***** válasza:

Nézd linda, én elég lelkis ember vagyok és emiatt sokszor szívok. Ami jó eddig, az az, hogy nem volt eddig súlyos betegségem illetve balesetem, közeli hozzátartozók közül még csak az apámat vesztettem, őt is felnőttkorban, amikor könnyebb feldolgozni.

Viszont: egyrészt nagyon sokáig nem találtam a helyemet, sok időt elvesztegettem olyan sulival/munkával, ami tévút volt. Továbbá soha nem voltak sikereim a nőknél, alig volt az életemben eddig olyan pillanat, amikor átélhettem azt, hogy szeret valaki és viszontszeretem őt. Ennek is már hat éve, azóta semmi. Anyagilag sem állok túl jól, most készülök munka-és egyben lakhelyet is váltani. Továbbá eddigi életemben mindig akadt valaki, aki bekóstolt, valamiért ideális célpontnak tűnhetek mások számára, akibe érdemes belerúgni. Suliban végig ez ment, de néha még ma is, csak más eszközökkel. Továbbá nehezen boldogulok az életben, nehezen adom el magam, nem vagyok különösebben dörzsölt és inkább elméleti, mint gyakorlati emberként funkcionálok.

Nagyjából ennyi. Tudom, hogy ez semmiség más emberek gondjaihoz képest, de engem gyakran kikészítenek. Remélem, megérted!

2013. márc. 12. 22:18
 13/33 anonim válasza:

A sulis tévút felé mi vezetett?

Mondták,hogy ezt tanuld stb?

Csak azért,mert amit itt leírtál olyan,mintha nem a saját életedet élted volna,hanem,amit a környezet rád kényszerített.

2013. márc. 12. 22:28
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem kényszerített rám senki semmit. Én nem tudtam helyesen dönteni. Elmentem kétéves pénzügyi képzésre. Rájöttem, hogy nem érdekel, nekem borzasztó száraz. Elmentem fősulira, elvégeztem két szakon, abban nem tudtam elhelyezkedni, kitanultam egy szakmát, csak most melóhelyet kell váltanom. A sulis évek alatt és között meg végeztem mindenféle apró cseprő munkát, ami csak akadt, szinte nincs is olyan multicég, ahol ne dolgoztam volna. Mások meg céltudatosan kiépítették a jövőjüket, ami nagy különbség.
2013. márc. 12. 22:33
 15/33 anonim ***** válasza:
Amúgy bocs a panaszkodásért, néha jólesik leírni!
2013. márc. 12. 22:38
 16/33 anonim válasza:
Akkor kezdjük avval,hogy biztos van némi rangsor.Mivel van fő problémaként gondod?
2013. márc. 12. 22:42
 17/33 anonim ***** válasza:

1. Lányok, nők.

2. Munka-egy jó állást szeretnék találni, nem olyat, mint ez. Gyakran késve kapok pénzt, pedig amúgy is minimálbért keresünk.

3. Személyiségfejlesztés, szeretnék keményebb, stabilabb ember lenni.

Persze tisztában vagyok vele, hogy az 1-es nagy valószínűséggel csak a 2-es után következhet majd.

2013. márc. 12. 22:46
 18/33 anonim válasza:
Nekem nem az egész életből van elegem, mert jól megy a szekér, hanem ebből az undorító, szánalomra méltó világból és a gusztustalan emberiségből. Az lenne a legnagyobb kegyelem, ha jönne egy nagy meteor és mind meghalnánk, vagy történne már végre valami, ami megállítja ezt a válságot, amiben vagyunk. És amiből a legjobban elegem van, az az, hogy a közbiztonság egy nagy rakás f@s, sz@r, h@gy és ezzel úgy érzem, hogy korlátozva van a személyes szabadságom. Így meg aztán végképp nincs értelme semminek. Úgyhogy faßom a világba. Régen bármikor kimehettem este sétálni, mindig 10 után kezdődött az élet, most meg tele van hülye drogosokkal minden. Elegem van belőle, hogy mindent tönkretesznek ezek a férgek, ami jó.
2013. márc. 12. 22:48
 19/33 bumbi02 ***** válasza:
Nem. Én azt kezdem érezni, hogy kár hogy véges. Túl rövidnek találom az időt, pedig 20 éves vagyok, de egyszerűen annyi a terv, a cél, hogy minimum 100 évig kell hogy éljek:) Problémák mindig akadnak, de ha vannak célok, akkor jóval könnyebb.
2013. márc. 12. 22:54
 20/33 anonim ***** válasza:
nekem csak akkor, ha ezt az oldalt olvasom
2013. márc. 12. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!