Ki ismeri az anya fia iránti gyűlöletet? Az egész netet átböngésztem és nem találtam erről semmit.
Bunkó rokonaid vannak.
-Ha igaz lenne, se mondanám.
-Halála után könnyű vádaskodni, csak olyan, mintha belerúgnánk a döglött oroszlánba.
-Ha gyűlölt volna, minden módot megtalált volna, hogy megszabaduljon Tőled. Intézet, örökbe adás, nevelőszülők.
-Nem minden anya (ember) tudja kimutatni a szeretetét, és ez nem jelenti azt, hogy nem is szeretett.
Nem ismerek olyan szülőt, aki gyűlölné a gyerekét.
Aki megöli, az is csak pillanatnyi elmezavar.
Úgy hirtelen ennyi jutott eszembe..
Nem értem én sem, hogy a rokonaidnak, ha igaz is,miért kellett elmondani Neked ezt. Azért, hogy most már azzal a tudattal élj tovább, hogy sosem szeretett az anyukád.
Nem anyukáddal toltak ki, hanem Veled. Nagyon sajnállak miatta. Szégyellhetik magukat!
Sajnos én ismerem. A barátom fiával van/volt így az anyja. Amikor megszületett és fiú lett, már akkor gyűlőlte.
Elváltak, és 2 évig pereskedtek, mert nem engedte a fiút az apjához. Inkább lefizette az apa ügyvédjét, hogy megnyerje a gyermek elhelyezési pert. Miután betöltötte a fiú a 14-et, utána pakolt el otthonról.
Sajnos én is ismerem...engem is gyűlöl az anyám...nem csak személy szerint engem, hanem gyakorlatilag mindenkit... Pesze tudja hogy ez nem jó, ezért igyekszik jól kommunikálni...hogy én vagyok a hibás, mindig valaki más a hibás...és ha nála vagyok, egész nap ezt hallgathatom...
Régebben az ilyesmi ritka volt, mostanában gyakoribb jelenség lett a szeretet kihülése az emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!