Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek az már beteges ha...

Szerintetek az már beteges ha hánytattam magam párszor de kihangsúlyozom nem vagyok anorexiás, és ha a karmoltam magam,1x voltam detoxba és 1x pedig be nyugtatóztam magam?

Figyelt kérdés

2013. febr. 28. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Beteges vagy sem, nem azon van a lényeg. Miért utálod magad ennyire?
2013. márc. 2. 01:40
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem olvasd el a-z-ig a lifetilt blogot, az majd rendbeteszi a fejed
2013. márc. 2. 15:05
 13/15 anonim válasza:

Ha hánytatod/hánytattad magad, az már bulimia! Falásroham, bűntudat, hánytatás... Az anorexia é a bulimia nem ugyan az!!!

Én nem voltam 63kg, mikor fogyózni kezdtem (170 cm vagyok én is) és normálisan lefogytam 4 kilót koplalás, hánytatás, önsanyargatás nélkül. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben. Szükséges egy kis önkontroll, de megéri szerintem...

2013. márc. 7. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem ez inkább ilyen impulzus kontroll zavarnak tűnik (a karmolás, meg a nyugtatók miatt). de ez nem változtat azon, hogy sürgősen segítségre van szükséged. ha még 18 alatt vagy, keresd fel a területi nevelési tanácsadót, ha 18 felett, akkor kérj beutalót a háziorvosodtól pszichiáterhez.
2013. márc. 12. 20:05
 15/15 anonim ***** válasza:

A pszichiátert nem merem jó szívvel javasolni, lévén a mai állapota a XIV. Lajos korabeli francia ispotály nívóján vegetál:(

Tessék leírni magadnak mi az ami nem tetszik és arra megoldásokat keresni, ugyanazon papír jobb oldalán.!

Soha ne akarj másnak megfelelni, csak önmagadnak, hisz mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni. Aki pedig nem tud így szeretni ahogyan vagy az nem érdemel meg téged!

2013. júl. 7. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!