Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van úgy, hogy az...

Más is van úgy, hogy az emlékei nem szépülnek meg?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:

igen..vannak olyan emlékeim, amiket kitörölnék, elásnék, meghamisítanék. : D.

csak az apró bosszúságok szépülnek meg.legalábbis nálam.

2009. szept. 9. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Amit akkor szarnak éltem meg, az egy szar emlék marad, amit sose felejtek el, sajnos...
2009. szept. 9. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
A rossz emlékek nem szépülnek meg,csak hosszab idő távlatából átértékelődnek.Van valami igazság abban a mondásban,hogy :Minden rosszban van valami jó.Erre csak utólag jön rá az ember.
2009. szept. 9. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:

akit megerőszakoltak, elraboltak, vagy nem tudom, akinek lelőtték a szüleit a szeme láttára, az nem biztos hogy elhiszi, hogy idővel megszépülnek az emlékei.

igazából én sem, legfeljebb együtt lehet élni az ilyesmivel.

én legszívesebben 2009-et törölném ki, az elejétől a végéig, , meg se történt, kész. ilyen sz*r évem még életemben nem volt, remélem nem is lesz. nem kell hogy megszépüljön, csak ne ismétlődjön meg. :)

2009. szept. 9. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

2009 nekemis eddig életem legszarabb éve:D olyan dolgok történtek velem, amikről eddig azthittem, h ááááh, velem sose..:D ennyire szerencsétlen énmég nemvoltam, mint ebben az évben. legyen gyorsan vége, azt hanyagolódjon már ezaz év:D

amúgy persze, sokmindent meg nem történté tennék, de nemvagyok olyan h a múlton kesergek. megtörtént, kész, jobblettvolna ha nemtörténik meg, de nemhagyom h ezek a dolgok rányomják a bélyegüket a többi napomra.

2009. szept. 10. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
nem törölném mert tanultam belőlük, szal jó ez igy, de örök életemben fájni fog...
2009. szept. 10. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem pont, hogy nem szebbek lettek az emlékeim... igazából csak a rosszra emlékszem, plusz szerintem tudat alatt egy kicsit kiszíneztem, felnagyítottam a történteket. De nem vagyok benne biztos.
2009. szept. 10. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Van ám! A gyerkkoromban is voltak ritka szar emlékek,de összességében jó visszaidézni,mert zömében volt hangulata.A középiskolás évek tömény 90% os rossz volt minden téren, votlak jó jelentetek is,de összességében mint egy pöcegödörre,olyanra gondolok vissza ebből az időszakból. Pedig már eltelt jópár év,de még mindig mocskosak azok az emlékek,és sosem lesznek szépek,főleg annyi lelki trauma után, meg hogy milyen sötét emberré váltam azóta ez miatt.
2010. okt. 7. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!