Mik a legrégebbi emlékei 2-2.5 éves gyermekednek, amiről beszámol? Hány hónapra visszamenőleg elékezhetnek számukra fontos eseményekre?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 12:46
1/5 anonim válasza:
még nem beszél a másfél éves kisfiam, de ha a kezébe kerül egy játék amit a mikulás hozott, oda mutat a székre ahol a mikulás ült.(mert egy barátunk nálunk járt mint mikulás).ezt az egy konkrétumot tudom, ha beszélne leht lenne több is.szóval ez majdnem fél éves emlék.
2/5 anonim válasza:
Nektek a baratotok a Mikulas? :)
3/5 anonim válasza:
A fiam állítása szerint emlékszik arra, amikor a hasamban volt :) Nem tudom, hogy így van-e, de azt mondja, hogy ott sötét volt, és jó volt, és puha volt, és nem voltak játékok :)
Amúgy arra gond nélkül emlékszik, hogy pl. tavaly nyáron Pesten volt a nagymamájával és utazott villamoson meg metrón.
(Igaz, ő már kicsit nagyobb, 3 éves múlt)
4/5 anonim válasza:
amire ellenőrizhető módon emlékszik, az a tavaly október eleji állatkert, tehát ez már 7 hónapos emlék. mst június végén lesz 2,5 éves a kislányom. van egy régebbi is. egy közeli házat kb. 1 éve kezdtek felújítani, kibővíteni, a kertjében volt egy kutya, mindig ha mentünk arra, kb. naponta, akkor ott megálltunk, a kislányom nagy kutyabolond. és amikor elkezdődött a felújítás, akkor a kutyát elvitték. mondogattam neki egy darabig, hogy majd visszajön a kutyus. a ház azóta se készült még el, mi meg már régóta nem arra járunk, hanem egy másik úton. a napokban arra mentünk mégis, ő meg felkurjantott, hogy kutyus visszajön majd! :))))) ezen azért meglepődtem. :)
5/5 anonim válasza:
Szia. A fiam 2,5 éves most. Tavaly nyáron sokat voltunk egyik barátnőmnél ahol két kisfiú van és őket sokszor emlegeti, meg hogy milyen játékokkal játszott ott. Neki ez a legrégebbi emléke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!