A szocpol visszamenőleg nem fog járni?
Szerintem NEM!Egyébként meg nagyon megszigorították,épp most reggel láttam a hiradóba.
Csak Új lakásra adják s megnézik mennyire energiatakarékos,mert csak akkor támogatják.
6 havi bejelentett munkahely minimum az egyik fél részéről,s elmaradt közüzemi számlánál már nem is adják.Nekenm 4 gyerekem van,nekünk is jól jött volna,mivel már nagyon kicsi a 3 szobás lakásunk,de ha csak újra adja semmit se érünk vele.Mivel 20 millió felett kezdődnek az árak s az is csak akkora,mint a miénk.
Botrány,amit ezek művelnek!!!!!
Nem, egyébként használt lakásra régen sem járt, csak új építésűre.
De egyébként jó az a pénz, de igazándiból elenyésző összeg és szigorú feltételei vannak. Emlékszem unokatesóméknál nagy gondot okozott, mert ők 6 millióra számolták ki a ház költségét, nem fogadták el, azt mondták nekik 10 millió és 70%, vagyis 7 millióról számlát kérnek-gondold el eleve ha mindenről számlát kértek még akkor is kellett venniük 1 millióért számlát. És aztán jó nagy részét alapból lenyúlta a bank, úgyhogy összességében pár százezret kaptak és cserébe abba is beleszóltak mekkora lehet a vécé illetve 10 évig nem adhatja el a házát, lakást.
Nem tudom persze az új szabályok milyenek, de ha a régit megszigorították, akkor sok jó úgysem sül ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!