Tényleg lesz Szocpol januártól? Lakásfelújításra is?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 09:17
1/6 anonim válasza:
szerintem nem lesz
mivel a jelenlegi gazdaság nem áll úgy h ennyi pénzt el tudjon különíteni
legalábbis én az ingatlanszakmámban nem hallottam róla
(bár én örülnék neki -- több lenne az eladás ergo a jutim is .-))))
3/6 A kérdező kommentje:
Elszomorítottatok
2011. máj. 24. 09:27
4/6 anonim válasza:
Ez csak szívatás, most megy a tv-be, mert a kedves kormány népszerűsége igencsak csökken, hisz nem hiszem hogy bármit is betartott amit ígért, legalábbis a szegény réteg még rosszabbul járt, az adók miatt is eleve az kap többet akinek magas a bruttója. Orrunknál fogva vezetnek, és akiket becsaphatnak azokat be is csapnak...lásd szavazás...ne tartozz közéjük, hogy hiszel nekik, mert pofára esel. Én úgy vagyok hiszem ha látom, vagy tapasztalom.
5/6 anonim válasza:
Én azt olvastam,h lesz,de nem a régi módon.Csak új lakás építésére adják,max 100nm-ig,és egy bonyolult képlettel számolják ki az összegét,amiben benne lesz a nm,a gyerekszám,a lakás milyensége,és ez max 3,5M Ft lehet.Ha jól emlékszem,évi 3500 esettel számolnak így látatlanban.tehát nem lesz olyan egyszerű.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!