Ha januártól vissza állítják a 3évet, visszamenőleg is megkapjuk?
Ja csak bilibe ne lógjon a kezed:-)))
Jó hír viszont, hogy az adójóváírást elveszik 2 éven belül ,íyg hiába lesz az adóm 16% (18%-ról), jó pár ezret kiemelnek a zsebemből
Akiknek meg amúgy sem járt a 36%-os adó mellet, annak az adója is kevesebb lesz. Ki jár jól?
Nézd nálam a szempont az,hogy van egy 2éves babám és most jön a tesó akivel eddig csak két évet maradhatok itthon és ez nekem a munkába állásomba kerülhet ,mert ennyire pici gyerekkel nem vesznek vissza,ráadásul bölcsi sem hiszem,hogy lesz..pénzem meg nincs arra,hogy csak úgy itthon maradjak és baromira nagy kiszúrásnak tartom azt,hogy aki ebben a fél éveben szült annak 2év és utána meg megint 3..mert ha még kevés is a gyes de valami és nem beszélve arról,hogy ha akar valaki tud mellette dolgozni rész időben,nekem sajnos nem ilyen a szakmám..
amúgy meg nem járt eddig sem adójóváírás nekem,nem sok vizet zavarna,mert min gyeden vagyok..szval nem ez a lényeg,nálam az idő inkább lényeg..aki meg amúgy is vissza menne dolgozni annak meg tök mindegy..sztem..
Én úgy tudom,hogy csak 2012-től állítják vissza a 3 évet!
Addig ki tudja mit találnak ki!
(én még beleestem a 3 évbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!