Halálosan félek a sötétben mit tegyek? Bővebben lent (13L)
igazából.. én is ilyen helyzetben vagyok, méghozzá amiatt hogy pl.: a hátam mögött van egy gyilkos meg ilyesmi, de ami a leggyakoribb nálam az az hogy mostanában sok ilyen ijesztő képet nézek.. pl.: Jeff the killer, figyelő, és még sorolhatnám.. (a figyelőnek inkább a tulajdonsága az ijesztő, a jeff the killer pedig már képen nagyon befosol tőle.. ajánlom ne keress rá mert úgy jársz mint én :'D) Éééés, természetesen mindenhova odaképzelem őket.. én azt tudom ajánlani hogy valami cuki plüsst, én pl.: az egyik nagyon régi szülinapomra kapott plüssmacit szoktam használni. Néha egyébként azt képzelem hogy a nyuszim kiszökik a ketrecből és megöl. Jelenleg itthon vagyok és k**va sötét minden, csak a szobám világít. Tudom milyen érzés, és azt hiszem már megint azt képzeltem, hogy ott áll a sötétségben és benéz az ajtómon egy gyilkos.. a félelem ilyen.. hátborzongató.. főleg ha egyedül vagy otthon.. Aki nem szenved ilyesmiben, annak nagy mákja van.. Nem csak te vagy egyedül, de szerintem én már a félelem határán is túl vagyok, baromira félek.. lehetetlen kiverni az agyadból viszont a képeket, szóval csak saját felelősségre nézd meg a leírt képeket, és továbbra is csak a plüssöset tudom ajánlani, bár én videókat szoktam nézni, (amiben beszélnek pl.: gameplay stb..) mert megnyugtat engem mások beszéde. Remélem segítettem, és ne felejtsd el: szerintem nekem még rosszabb mint neked, és tudom milyen érzés. :/
De remélem legalább tényleg egy picit tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!