Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Halálosan félek a sötétben...

Halálosan félek a sötétben mit tegyek? Bővebben lent (13L)

Figyelt kérdés
Félek a sötétben bizonyos helyeken,ahol nem érzem jól/otthon magam.Sokat járok külföldre ahol nem otthonosan tudok aludni és félek...Csak úgy tudom legyűrni ha anyukám megölelget vagy megnyugtat de nem tudom neki elmondani hogy mit érzek mert egyrészt cikinek tartom másrészt ha felkeltem üvöltözik velem hogy miért vagyok még xy órakkor ébren:(Nem jó érzés kérlek segítsetek..A hagyományos módoka próbáltam lámpám van az ablakot meg félek kinyitni.A szemem félek becsukni vagy gondolkodni...Tehát ez van...
2013. febr. 19. 00:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mondel anyukádnak ez dehogy ciki ő majd segít
2013. aug. 23. 17:23
 12/15 anonim válasza:
Figyelj én ugyan ebben a traumában vagyok mint te, nagyon félek én is néha sírok de nem merek hangosan mert félek h valaki nahh te tudod... én sem merek gondolkodni sem de apa szval ő nagyon hisz istenben és én is mondd azt h istenem védj meg engem, én tegnap este nem féltem szval... ma is kipróbálom... hátha segít :9
2014. aug. 11. 12:38
 13/15 anonim válasza:

igazából.. én is ilyen helyzetben vagyok, méghozzá amiatt hogy pl.: a hátam mögött van egy gyilkos meg ilyesmi, de ami a leggyakoribb nálam az az hogy mostanában sok ilyen ijesztő képet nézek.. pl.: Jeff the killer, figyelő, és még sorolhatnám.. (a figyelőnek inkább a tulajdonsága az ijesztő, a jeff the killer pedig már képen nagyon befosol tőle.. ajánlom ne keress rá mert úgy jársz mint én :'D) Éééés, természetesen mindenhova odaképzelem őket.. én azt tudom ajánlani hogy valami cuki plüsst, én pl.: az egyik nagyon régi szülinapomra kapott plüssmacit szoktam használni. Néha egyébként azt képzelem hogy a nyuszim kiszökik a ketrecből és megöl. Jelenleg itthon vagyok és k**va sötét minden, csak a szobám világít. Tudom milyen érzés, és azt hiszem már megint azt képzeltem, hogy ott áll a sötétségben és benéz az ajtómon egy gyilkos.. a félelem ilyen.. hátborzongató.. főleg ha egyedül vagy otthon.. Aki nem szenved ilyesmiben, annak nagy mákja van.. Nem csak te vagy egyedül, de szerintem én már a félelem határán is túl vagyok, baromira félek.. lehetetlen kiverni az agyadból viszont a képeket, szóval csak saját felelősségre nézd meg a leírt képeket, és továbbra is csak a plüssöset tudom ajánlani, bár én videókat szoktam nézni, (amiben beszélnek pl.: gameplay stb..) mert megnyugtat engem mások beszéde. Remélem segítettem, és ne felejtsd el: szerintem nekem még rosszabb mint neked, és tudom milyen érzés. :/

De remélem legalább tényleg egy picit tudtam segíteni :)

2017. jan. 24. 19:46
 14/15 anonim válasza:
Én azt tudom ajánlani hogy valami cuki plüsst fogj a kezedbe és hátha megnyugszol* elfelejtettem befejezni a mondatot xD
2017. jan. 24. 19:47
 15/15 anonim válasza:
Én is így vagyok.Amikor a szüleimnek mondom csak annyit mondanak hogy beteg az agyam...Nagyon szar így lenni,főleg mert sok creepypastát és horrort nézek. 15/L
2017. nov. 30. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!