Ciki ha 12 évesen nem a pop zenét hallgatom?
Figyelt kérdés
Rockot hallgatok már ősz vége óta és megkedveltem.Senki nem hallgat rockot az én korosztályomból csak egy 2 évvel idősebb fiú : (2013. febr. 14. 22:32
11/18 anonim válasza:
ciki $ amúgy is szánalom az egész rock..
Igazi csajok Justin Bieber-t halgatnak
12/18 bogcsika22 válasza:
egyaltalan nem ciki. Egy kicsit tobben lehetnenek igy ezzel.
13/18 A kérdező kommentje:
Komoly?Zsüsztin bíbör?Tényleg?Akaszd fel magad...
2013. márc. 2. 13:37
14/18 anonim válasza:
Hát..
mindenesetre ittvan pár jó zene :D
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
15/18 A kérdező kommentje:
Há' kösz!
2013. márc. 2. 17:46
16/18 A kérdező kommentje:
: DDD
2013. márc. 2. 17:54
17/18 anonim válasza:
Semmi gond nincs veled. Engem is baszogattak, hogy miért utálom a Ván Dájreksönt, meg a Dzsásztin Bíbert, meg az Espét, meg a többi szart. És valahogy mindig utáltam az ilyen ripacsokat, nem csak zeneileg, de emberileg is. A különbség annyi, hogy én a Rap zenére esküszöm, de az igazat megvallva nem vetem meg a Rock zenét se. Szóval ja... Szerintem nincs baj az ízléseddel, a rock akármikor kenterbe veri ezeket a műmájer senkiket.
18/18 anonim válasza:
Miért lenne ciki?? Pont az a jó hogy azt hallgatsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!