Milyen embert tesz belőlem, ha a rock minden fajtáját, és a füves zenéket hallgatom,12 évesen?
Amit a színpadon/klipben látsz az egy show. El kell adni.
Pénz, pénz, pénz.
Én szeretem a rappet (90-es évek és évezred elejei)mégsem lettem se drogos,se k*rva, se strici.
Meghallgatom a rockot is, de nem vagyok sátánista, szadista, hungarista, nacionalista, feketében járó..stb.
Hallgatok komolyzenét is, de nem vagyok sznob.
Szeretem a német zenét, és mégsem irtottam ki senkit.
Pop, disco...stb, nem lettem plázaféreg sem.
Jót! :D Oké, elfogult vagyok. Igazából, most nézőpont kérdése... De ne agyalj ezen, ha másfajta zenét hallgatnál, az se biztos, hogy jobbá tenne... A divatb.uzik is isznak, drogoznak, stb, azzal se volnál előrébb, ha azt hallgatnád... Sőt, ráadásul szerintem egy rockert NORMÁLIS, ÉPESZŰ EMBER sokkal többre tart... Kevés van belőlük, de értelmesek :D
Ismétlem, én elfogult vagyok. Mert hát, mit nem adtam volna érte, ha én is ilyeneket hallgatok 12 évesen... :))
Na jó, most végigolvastam az előzőt, és asszem, megpróbálkozok egy értelmesebb válasszal :D
Sz'al. Az nem igaz, hogy semmit nem befolyásol a zene. Kérdés az, hogy neked mit jelent. A rock önmagában lázadás, azt eldöntöd majd te, hogy mi ellen. Meg befolyásolhat kapcsolataidat is pl., már persze csak abban az esetben, ha olyan embereket találsz majd szimpatikusnak, akik elítélik az ilyen zenéket. Mert sokan belekötnek, de ezt nem azért mondom, hogy le akarjalak beszélni (nem mintha jogom volna hozzá egyáltalán, de mindegy xd) , pont ellenkezőleg... Csak mondom, hogy 21. században azért elég sz@rul állnak az emberek az ilyenekhez. Pont az olyan előítéletek miatt, mint hogy valamiért sz@r élete lesz. pedig maga a rock (bocs de a másikról nem tudok írni, mert arról nincs tapasztalatom, hülyeséget meg nem akarok mondani ), sz'al maga a rock az egy életérzés, egy életmód, a te döntésed, hogy mennyire akarsz úgy élni, és te döntöd el, hogy mennyire hagyod, hogy hasson rád. Van, akinek a zene a legfontosabb az életében, meg van, akinek szabadságot ad, vagy segít, ha sz@rul érzi magát, ez változó. Van aki aztán annyira megszereti, hogy így is, úgy is olyan élete lesz, de ez nem azt jelenti, hogy fogod magad és leutánozod Ozzy Osbourne-t teszem azt, mert hiába egy Isten a pasi, nem tudom, hol tartana a világ, ha minden rocker azt csinálná, amit ő :D lehet, csak a zenét fogod szeretni. De én még mindig azt mondom, hogy ezerszer jobb, mintha beállnál a többi kis divatmajom közé a sorba, mert hát valljuk be, azok semmivel sem tennének jobb emberré, sőt!...
Na, ez az értelmesebb válasz címszó alatt írt hülyeség se lett sokkal értelmesebb, de mindegy. Remélem, normálisan fogalmaztam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!