Milyen embert tesz belőlem, ha a rock minden fajtáját, és a füves zenéket hallgatom,12 évesen?
Figyelj!
12 évesen kb Groove Coverege-et, techno-t és budapest parádés zenéket hallgattam, később elkezdett foglalkoztatni a rap/hip-hop ezért elkezdtem finomítani az angol tudásomon is mert érdekelt hogy miről szól, ezután elértem egy afféle "lázadókort" és rock-ot, Punk zenét halggattam/hallgatok, ezek után mivel kisgyerekként is nagyon szerettem volna így elhatároztam hogy punk hajam lesz(mohawk) amit mai napig hordok jelenleg kék színben és ezzel nem az emberek figyelmét szeretném vonzani csak szeretek úgy tükörbe nézni hogy azt látom amit szeretnék, ugyan ebben az időben csináltattam egy piercinget a fülembe (industrial) amit nem is igazán bántam mert tetszett de egy jó tanács, ha mindenképp szeretnél valami hasonlót akkor várj 16-18 éves korodig és inkább tetoválás mert nem kellemes érzés mikor a pc kiszakad és lesz 2 szép méretes vérrög/vadhús, no de a témához visszatérve, 1 éve áttértem Raegge zenékhez(igaz régen is szerettem) de most rap-et, Hardcore-t,psy/prog trance-et, fullon-t, raggae-t hallgatok :) szóval nem mondom hogy a zenének nincs befolyása de maradj nyitott az új dolgokkal szemben és ne hagyd hogy a média elragadjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!