Mi a gond? (lent)

Figyelt kérdés

Én egy hatodikos lányka vagyok, akinek a kedvenc dolgait sokszor lepfujolják. Például, a legjobb barátnőm folyton azzal foglalkozik, hogy miért szeretem a rockot. És mindig ha kutyát sétáltatok, akkor egy ideig berakja a pop zenéket, amik irritálnak. Alapvetően úgy vagyok ezzel a zenei ízléssel, hogy nem foglalkozom azzal amit nem szeretek. De ha rám erőltetik, akkor eléggé idegesítő. De általában fél óráig tűröm, míg aztán le nem kezdem állítani. De akkor megint feljön ez a vita, hogy miért nem szeretem a pop-ot.

Nem értem, mi a gond azzal, hogy én ezt szeretem? És nem azt, amit mindenki más?

2012. szept. 29. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj hogy rockot szereted. Mi lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
2012. szept. 29. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, csak az ilyenekért sokan grimaszolnak.

Nagyjából semmi sem jó igazán amit szeretek.

2012. szept. 29. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen vagy és kész. Senki miatt ne változz meg
2012. szept. 29. 20:08
 4/6 anonim válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele nem mindenkinek egyforma az izlése pl.én is hányok az iylen nicki minaj stb. "énekesektől" próbáljatok megeggyezni , hogy 10percet ezt hallgatjátok 10percig pedig azt amit te szeretsz:)

Remélem segítettem!!

2012. okt. 5. 21:39
 5/6 anonim válasza:
Figyu. én srác fagyok. de rocker. szóval engem is már basztattak hogy mi ez már.és én is mondtam nekik amikor hallgatták a pop-ot hogy kapcsold már le ezt a szart ember! :D szóval együttérzek veled. és nincs gond. am én is 6.-os vagyok :D nem jövünk össze? :D :D
2012. dec. 26. 19:44
 6/6 anonim válasza:
vagyok*
2012. dec. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!