Ciki ha 12 évesen nem a pop zenét hallgatom?
Na, ez tök jó, végre egy lány akinek jó ízlése van :)
Nos a popot én se bírom, inkább a rockot kedvelem én is, pláne a jó kis Hard-rock, meg ilyesmik :)
NEM GÁZ!! :) Csak így tovább :)
Üdv!
Nem attól van jó ízlése valakinek, ha rockot/metalt/pop-ot etc. hallgat. Ez relatív. Senki nem mondhatja meg helyetted, hogy mit kell hallgatnod ahhoz, hogy 'a jó zenei ízlésűek' kategóriába tartozz. Ilyen nincs. Mindenkinek más a jó, te hallgass azt, ami neked tetszik.
Én is klasszikust hallgattam 12 évesen, de senkinek nem mondtam el, mert tartottam a cikizéstől, pedig az égvilágon semmi ciki nincs benne. Most a jazz a legnagyobb kedvencem.
Számomra fontos az is, hogy igényes/értékes legyen a zene, akármilyen kategóriába is tartozzék. Értékes szerzeményeket lehet találni jazz/rock/klasszikus/pop etc. stílusban is. Persze ez sem mindenkinek fontos, de nem is baj.
Summa summarum, hallgass, amit szeretsz, mások véleménye nem számít. :)
17/L
semmi se gáz
azt hallgasd amit szeretsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!