Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz, ha 22 évesen nincs...

Az gáz, ha 22 évesen nincs kocsim, és még a szüleimmel élek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 09:31
1 2
 1/19 anonim válasza:
69%
nem
2013. febr. 4. 09:31
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem, ha ettől jobban érzed magad.
2013. febr. 4. 09:32
 3/19 fospuska ***** válasza:
52%
nem. miért lenne gáz...?
2013. febr. 4. 09:32
 4/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem, miért lenne az? Van munkád? Vagy tanulsz még? Ha egyik sem, az lenne gáz.
2013. febr. 4. 09:33
 5/19 A kérdező kommentje:
Tanulok.
2013. febr. 4. 09:33
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
A többség így van ezzel szerintem. Persze vannak kivételek, mint: gazdagok, jó kapcsolatokkal rendelkezők (tőlük mindjárt megcsodálhatunk egy “dógozzá hüjjegyerek aszt lesz“-t...
2013. febr. 4. 09:35
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
22 éves, vagy, tanulsz, teljesen rendben vagy, szerintem. Az a csaj, aki a kocsit, lakást keresi, jobb is, ha elkerül téged, jobban jársz.
2013. febr. 4. 09:36
 8/19 anonim ***** válasza:
31%
Egyáltalán nem gáz, az lenne gáz, ha nem tennél meg mindent, hogy ez ne marajon így 30 éves korodra. De így ha tanulsz, nyiván teszel az ügy érdekében.
2013. febr. 4. 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha még tanulsz, egyetemre jársz, akkor nem. Az szerintem normális, hogy az első diploma megszerzéséig az ember még nem dolgozik, így pedig nyilván önálló jövedelme sincs, pláne nem annyi, amiből saját lakást, kocsit vehetne.

Az más kérdés, hogy manapság már az sem ritka, hogy valaki 30 évesen is a szüleivel éljen. Vagy albérletben, de saját lakásra esélye sincs. Ez már mondjuk gáz, de sajnos nem mindig az illető tehet róla...

2013. febr. 4. 09:49
 10/19 anonim ***** válasza:
50%

Egyaltalan nem gaz.

Nekem sem lett volna ennyi idösen, ha nem szüleimtöl. Plane, hogy meg tanulsz. Teny, hogy ez kicsit egyszerübbe tette a csajozast, de aki emiatt allt szoba velem, annak en is csak a külseje miatt valaszoltam. En szegenysegi bizonyitvanynak tartottam volna, ha arra verem magam, amit szüleim tettek lehetöve a szamomra.

Ha most tanulsz, az lenne a gaz, ha nem a megfelelö eredmenyeket ered el, nem pedig, hogy mit nem engedhetsz meg a zsebpenzedböl/diakhiteledböl.

2013. febr. 4. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!