Az gáz, ha 22 évesen nincs kocsim, és még a szüleimmel élek?
Oh... elrontottam!
Nekem azt kellett volna irnom (szemelyes velemenyem ellenere), hogy ha eletcelod egy jo kocsi es ez minel hamarabb, akkar add fel az ezzel nem összeegyeztethetö almaidat, lehetösegeidnek megfelelöen a lehetö legjobban fizetö allast keresd. Tovabba ezt nyomatekositani szeretnem azzal, hogy minden erre utalo nyom ellenere szova teszem, hogy a nem megfelelö intelektussal rendelkezel.
Összefoglalva: "Dogozza, hüjjegyerek!!"
# 12/14 ma 10:08
A tanulás egyfajta befektetés. Aki felsőfokú végzettséget szerez, az később áll munkába, de cserébe felnőtt korában jobb, jövedelmezőbb karriert futhat be. Persze vannak kivételek. Előfordulhat, hogy valaki diploma nélkül is tud érvényesülni. Meg vannak értéktelen diplomák, amik mögött vagy nincs tudás, vagy a képzettség maga nem ér a piacon semmit. De azért általában véve elmondható, hogy a diplomások később magasabb fizetésért dolgozhatnak.
Szerintem nem gáz.
Az lenne gáz a ténylegesen a szüleiden élősködnél, vagy ha már nem is tanulnál, nem dolgoznál.
Amit viszont gaznak tartok: Es ez nagyon jellemzö a magyar mentalitasra (mint külföldi irom es elszomoritonak tartom):
En egyaltalan nem tartom gaznak, ha valaki tanul es a hattere nem teszi lehetöve szamara, hogy kocsija legyen. Mertem irni, hogy annak ellenere, hogy sosem büszkelkednek ilyesmivel, amit nem öneröböl ertem el, nekem megadatott szüleim reven.
Es ezt lepontozzatok? (Mar aki.) Ennyire korosan elterjedt a rosszindulatu irigyseg?
Tudom, aprosag es altalaban nem is törödöm ilyesmivel, de mint kivülallo az a velemenyem, hogy a magyarok egy nagyon boldog nep lehetnenek, ha igyekeznenek almaikat megvalositani, ahelyett, hogy olyanokkal gyülölködnek, akinek egy kicsivel is több van, mint neki. Szerintem, ez a szegenyseg!
Lehet lepontozni!
15:57
Rám azért irigyek a csoporttársaim mert 2 hónap alatt megtanultam az amit ők 6 hónap alatt se tudtak.
most ezek után álljak le ilyen primitívekkel vitatkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!