18 évesen az ilyen felfogás beteges?
Üdv!
Tudod érdemes tervezgetni a jövőd,mert kikerülsz a suliból és ezzel az elvagyok felfogással egy önsajnáltató senki leszel akinek se munkája se senkije nem lessz.
18évesen ez természetes hogy felelőtlen vagy ,még van időd megtanulni hogy mi az hogy dolgozni orba szájba ,lehet a semmiért lehet csak amegélhetésért lehet hogy másik családtag eltartásáért.
Ami a cigit illeti én is dohányoztam,mikor letettem akkor minden téren javult az életem,kaptam levegőt normálisan,a sportot jobban bírtam és az ágyban is megmutatkozott hogy vissza voltam fogva amíg cigiztem.
A szüleire szerintem meg senki sem szeret hallgatni,ami rádférne az az hogy egy picit megkéne szabadulnod otthonról és kipróbálhatnád hogy milyen magadra főzni,mosni,dolgozni stb
Ez nem beteges, inkább alapnak mondanám.
Sablon emberek közé tartozol életcél, álmok és kitartás nélkül.
Bajnak baj, mert ha nem változtatsz, akkor te belőled se lesz több mint egy segélykérő avagy segédmunkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!