Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha így élem az életem, az káros?

Ha így élem az életem, az káros?

Figyelt kérdés
Valahogy azok a tapasztalataim az élettel kapcsolatban (ez olyan május környékén fogalmazódott meg bennem), hogy mindennek megkapod idővel az ellentétét. Ha történik veled valami rossz, hamarosan egy azzal egyensúlyban lévő jó dolog fog történni, és fordítva. Rátok igaz ez?

2013. jan. 14. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:

ez SZERINTEM elég káros lehet, bugyuta felfogás. ugyanakkor ha tud hinni az ember ostobaságokban, elég sokáig ki tudja húzni az öntudatlanság és az önáltatás (gyerekkor) határát, és sokáig boldog lehet. pl erre jók a vallások, amik ilyesmiket tanítanak.

kérdés, hogy megtörténik-e a pofáraesés az életedben, amit már nem lehet kimagyarázni.

mivel az életben semmi bizonyíték nincs erre, ezért találták ki a túlvilágot, amiről szintén semmi bizonyíték nem szerezhető. de +1 kifogásburkot lehet rá építeni.

2013. jan. 14. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:
majd fizika éretséginél laza leszel Minden erőhatáshoz tartozik,egy ugyan olyan ellenhatással meg miegyéb
2013. jan. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!