Ez egy hülye felfogás?
Figyelt kérdés
Kéne fogynom kb.15 kg-t,de mindig halogatom a fogyókúrát.Most meg már úgy vagyok vele,hogy itt a karácsony,akkor eszem össze vissza,amit csak megkívánok,aztán majd karácsony után neki állok fogyókúrázni szigorúan betartva.2009. dec. 23. 13:17
1/5 anonim válasza:
Nem fog összejönni, mert a karácsonyi időszakban a szervezeted hozzászokik a sok kajához, és utána nehezen vagy sehogy sem tudod visszafogni magad. Inkább fogd vissza magad már most, és akkor nem lesz nehéz az átállás.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az a hülye felfogás h karácsonykor többet "kell enni" minek? máskor nem főztök? én ugyanolyan keveset eszek mint máskor!
Jah egyébként ezt nem neked szántam hanem úgy mindenkinek! :D
3/5 anonim válasza:
mi ez a hülyeség??karácsonykor többet enni??én ezt a felfogást annyira,de annyira utálom.a hülye emberek elkezdik,hogy "jajj karácsonykor tuti felszedek pár kilót".de miért??az év többi napján nem esznek,vagy mi??áhh hagyjuk
4/5 anonim válasza:
Ne most akard elhatározni, hanem majd karácsony után valamikor. De ne most rögzítsd az időpontot, hanem majd később határozd el, hogy attól a pillanattól elkezded. Ne éheztesd magad, mert az visszaüt; sőt, ne is fogyókúrán gondolkozz, hanem életmódváltáson!
5/5 anonim válasza:
én is igy tervezem, mertengem meg b*ogat a család ha nem eszek velük disznó módjára... undoritóak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!