Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért éljek? Leírás-->

Miért éljek? Leírás-->

Figyelt kérdés
Érdekes kérdés. Gondolkoztam már rajta elég sokat. Hívő családban élek, és eléggé unom már hogy mindig én vagyok a probléma. Mivel elegem van igazából mindenből, mindenkiből magam körül, és egész nap semmit nem tudok csinálni, csak felnézni facere 5perc, felnézni ide-oda, és végigunom az egész napomat. Alig tudok aludni mostanában, ráadásul mindig kómás vagyok, reggel felkelés után mehetek suliba, ahol a jegyeim igazából tanulás nélkül születnek. Legutóbbi átlagom 3,4. Annyira unom az egész életem, és semmit nem tudok csinálni. Ha lehet ne írjatok hülyeségeket, bár nem nagyon érdekel ha megteszitek.

2013. jan. 30. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, kicsit bántó leszek, de el vagy csúszva, nagyon. Inkább örülnöd kellene, hogy problémamentes az életed, megengedheted magadnak, hogy unatkozz - de te nem örülsz, sőt, és végül ebből születik az igazi gond. Szóval nincs problémád, és mégis van.

Sokáig én is így voltam. Éltem a magam kis életét, örültem, ha kedvesek voltak velem, szomorú voltam, ha bántottak. Aztán hirtelen berobbant az életembe egy nagybetűs CÉL - és vele együtt egy nagybetűs AKADÁLY is. Na, azóta nem unatkozom. Biztosan észrevetted, hogy a mesék, történetek központi motívuma is az akadály legyőzése, majd a cél elérése. Ez a valóságban is így van: szükséges egy nagy cél, amiért bármit megtennél, és egy akadályozó tényező. Az akadály ellen harcolunk minden nap, és örülünk, ha egy kicsit közelebb jutunk a megoldáshoz. Neked pedig pontosan ez hiányzik! Csak sodródsz a mindennapokban, nem érdekel téged semmi, hiszen valószínűleg nincs a környezetedben olyasmi, ami tényleg érdekelne. De ha körültekintő vagy, biztos, hogy találsz valamit, ami hirtelen arra kényszerít, hogy összekapd magad. Sok szerencsét! :)

2013. jan. 30. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Cssinálj hülyeséget! Bassz be a haverokkal, bulizz, csajozz!
2013. jan. 30. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, meg sportolj! Legyen valami hobbid!
2013. jan. 30. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:

1. Célt nem találtam még soha, nem hallottam semmi érdekeset, nem láttam semmi érdekeset, nem akarok semmit. Ennyi.

2. Mi a francnak? Utána meg szarul vagyok.

2013. jan. 30. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor ülj otthon és próbálj nem belehalni az unalomba...
2013. jan. 30. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:

*jegyeim igazából tanulás nélkül születnek

Ez mennyire jó megfogalmazás, tök jó. Nekem is így volt, de sosem tuttam ilyen jól megfogalmazni. :)

Azt hogy minek élj azt magadnak kell kitalálnod. Asszem mindenki másért él. Van aki a puncikért, van aki a boldogságokért, van aki valaki másért/másokért, de még olyan is van hogy valaki azért él, hogy másnak rosz legyen, szerintem ez a legkomolyabb :) annyira abszurd

2013. jan. 31. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!