Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az alábbi leírás alapján mit...

Az alábbi leírás alapján mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Láttam már egy ilyen kérdést itt, ezért kíváncsi lettem, és én is felteszem. (Megjósolom, a válaszok többsége negatív lesz, de nem érdekel, legyetek őszinték :D )

13 éves (157 cm, 40 kg) lány vagyok, általában vidám, sokszor elég őrült, barátok között állandóan beszélek, dumálok, de a suliban elég halk vagyok, 4,5 az átlagom. Szeretem a piercingeket, de nem akarom tele lyukasztgatni magam, csak kettőt max. Nyáron festem a hajam (6-8 hajmosásig tartó színezővel). Életemben EGYSZER egy FÉL cigit szívtam, de már elég rég, és nem akarok többet, úgy pár évig, és eléggé megbántam. Alkoholt még sohasem ittam, energiaitalból is csak néha. A barátaim között többségben vannak a lányok, de nem vonzódom a saját nememhez! Kb. ennyi. Ja, és szeretek vásárolgatni, bulizni, kedvenc zeném a dubstep és általában mindig egy barátomnál vagyok, vagy ők jönnek át.

2012. ápr. 6. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy deviáns, ami a mai világban jó hír:)
2012. ápr. 6. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs itt semmi baj! :)

34f.

2012. ápr. 6. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben vagy csak a zenei ízlésedben találtam kivetnivalót :)
2012. ápr. 6. 20:30
 4/9 cathilina ***** válasza:
A zenei ízlésed és az a tény, hogy tökéletesen értelmetlenül megosztod mindenkivel a saját magad által írt (így nyilvánvalóan ordítóan szubjektív) leírásodat annyira nem jön be, de ezen kívül teljesen oké vagy. Sok olyan embert ismerek, akire ez illik/illett.
2012. ápr. 6. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a szerelmem 13 éves kiadása :DD
2012. ápr. 6. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy átlagos tini, aki megakar felelni a többieknek.
2012. ápr. 7. 01:13
 7/9 anonim ***** válasza:

01:13

egyetértek! :\ :)

2012. ápr. 7. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi kivetni való ? nem a sz.rt nem 13 évesen hova a ... bulizol?be se engednek sehova, leszel te még rosszabb is mint amien most vagy
2012. ápr. 7. 11:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. ápr. 9. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!