Az alábbi leírás alapján mit gondoltok rólam?
Láttam már egy ilyen kérdést itt, ezért kíváncsi lettem, és én is felteszem. (Megjósolom, a válaszok többsége negatív lesz, de nem érdekel, legyetek őszinték :D )
13 éves (157 cm, 40 kg) lány vagyok, általában vidám, sokszor elég őrült, barátok között állandóan beszélek, dumálok, de a suliban elég halk vagyok, 4,5 az átlagom. Szeretem a piercingeket, de nem akarom tele lyukasztgatni magam, csak kettőt max. Nyáron festem a hajam (6-8 hajmosásig tartó színezővel). Életemben EGYSZER egy FÉL cigit szívtam, de már elég rég, és nem akarok többet, úgy pár évig, és eléggé megbántam. Alkoholt még sohasem ittam, energiaitalból is csak néha. A barátaim között többségben vannak a lányok, de nem vonzódom a saját nememhez! Kb. ennyi. Ja, és szeretek vásárolgatni, bulizni, kedvenc zeném a dubstep és általában mindig egy barátomnál vagyok, vagy ők jönnek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!