Mit tegyek ez ellen? (Bővebb leírás alul)
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.
Állandóan szomorú vagyok.
Vannak pillanatok,amikor önfeledten boldognak érzem magam,de utána történik valami,ami miatt megint visszazuhanok,magamba zárkózom.
Egy barátom sincs,mindenki utál,a családommal szemben egy hülye bunkó vagyok,amit nem érdemelnek meg.
Rengeteget sírok,szinte minden nap.
Minden napomat a veszekedés,szomorkodás teszi ki.Nem tudom élvezni az életet,és néhányszor már az öngyilkosságon is elgondolkodtam.De mindig arra jutottam,hogy felállok,megpróbálom újra,de nem megy.
Most fogok egy új suliba kerülni,és félek,hogy ott is mindenki megutál.Vagy kutálnak,mert:
-Fiú léttemre utálom a focit.
-Túlsúlyos vagyok.
-Csúnya vagyok.
Mit tegyek??? :'(
2012. aug. 29. 18:08
1/3 anonim válasza:
Nézd meg ezt a filmet:
2/3 anonim válasza:
ha túlsúlyos vagy kezdj el edzeni, ha kigyúrod magad mindenkit szétverhetsz és még a csajoknak is bejön majd a tested!! (fekvőtámasz, felülés "hasprés", ha van súlyzód akkor az bicepszre) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!