Érvek amellett, hogy éljek?
Az élet apró örömeit ne írjátok, mert azokért sem szeretek élni, pillanatnyi eufóriának megfelelnek. Remek, szerető családom van, értük még sem tudok élni, szeretni sem tudok senkit. Már rengetegen mondtak ötleteket, nem volt hasznos egyik sem.
Még is valaki, valamit tudna mondani, ami mégis életben tarthat?
Hat ha az elet apro oromei nem boldogitanak elj a nagy oromoknek.Ha mashogy nem megy elj hedonista eletmodot, elvezd minden percet, hisz csak egy eleted van, a reinkarnacio nem bizonyitott.Bar lehetugy is gondolkozni h a biztos szar jobb, mint a bizonytalan, ismeretlen halal.Jart utat a jaratlanert el ne hagyd!:)))
Miert nem tudsz szeretni? Anelkul tenyleg ertelmetlen az elet! Nem talalsz olyan embert aki melto ra, vagy szociopata vagy?
Hiszel Istenben? Ha elhiszed, hogy van Menny - Pokol, akkor Benne is hiszel. Isten pedig SZERET és a családod is. Szerinted nem fájna nekik, ha itt hagynád őket? Amennyiben gyermekeid is vannak ők is apa/anya nélkül maradnának. Ha az élet értelmét keresed, nyisd ki a Bibliát és kezdd el olvasni! De most komolyan! Nyitsd ki a szíved miközben olvasol és megtalálhatod a békét a szívedben... Ajánlani tudok egy jó műsort a TV-ben én is szoktam nézni és amióta nézem, már nem félek a haláltól, és megtaláltam az élet értelmét is... ez Vasárnap az ATV-n 11:00-kor van. Nézz bele, interaktív, ha gondolod oda is írhatsz kérdést és szívesen segítenek amiben csak tudnak! :)
Ez pedig erőt ad, ha elfáradok az élet dolgaiban:
Szerintem nem véletlenül élsz. Minden élet (ÍGY A TIÉD IS) egy hatalmas érték. Többet ér a te életed, mint egy zsák gyémánt. És a nagy értékeket nem dobjuk el magunktól nem igaz? Akkor dobd el az életed, ha egy tucatnyi zsák gyémántot eldobnál... (de inkább akkor sem!)
Van oka annak, hogy megszülettél...az, hogy még nem találtad meg, nem indok az öngyilkosságra.
Kaptál egy életet egy nagy lehetőséget akkor használd ki!
Leszel Te még sokkal boldogabb is!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!