Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy éljek, mit tehetnék...

Hogy éljek, mit tehetnék azért hogy az emberek felnézzenek rám?

Figyelt kérdés

Semmi más életcélom nincs, mint megszerezni más emberek megbecsülését. Érezni hogy az emberek felnéznek rám. Mit tegyek? Hogy kéne éljek? esetleg valami könyv a témával kapcsolatban?

17/F

2011. jan. 19. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, ezért (is) megyek orvosnak. Szóval én ezt tudom javasolni, válassz valamilyen megbecsült munkát. De biztos van más módja is, én ezt találtam.
2011. jan. 19. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

a szakmádban legyél profi!légy magabiztos és megbízható és ez érzödjön a kisugárzásodon is!légy mindig uriember és a poénok is legyenek modorosabbak!ja és a sültgalamb nemfog csak úgy a szádba repülni!

Sok sikert!

2011. jan. 19. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, bocsáss meg amiért ezt mondom, de ez törékeny életcél.

OK, alapvetően mindenkiben benneél. Addig nincs is vele probléma amíg nem megy túlzásba.

Szeresd önmagad. Szeress másokat.

Csináld szívvel lélekkel azt amit szeretsz. Csináld rendszeresen és kitartóan. Figyelj oda a feladataidra.

Ennyi a siker alapreceptje. Ha sikeres vagy azt mások is megbecsülik gyakrabban irigylik. Aztán vagy észreveszed vagy nem. Mert bizony nem mindig kötik az orrodra.

2011. jan. 20. 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár ha belegondolok, a szeretet magadban kifejlesztett képessége önmagában elég a megbecsüléshez.
2011. jan. 20. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!