Nagyon gonosz vagyok?
Észrevettem egy ideje, hogy lenézem az utcán a srácokat, akik úgy néznek rám, hogy látom, hogy bejövök nekik.
Mondjuk ma is amíg várakoztam, egy csomóan elmentek mellettem és ahányszor egy srác jobban megbámult, szemezett, egyből olyan dolgokat gondoltam, hogy "ne reménykedj" "jajj te szegény, rossz embert szemeltél ki" stb :D
Ha reménykedő tekintettel szemez valaki, akkor már néha szinte arcokat vágnék reflexből, hogy jelezzem, ne erőlködjön...
Ha meg még félénk is a srác és alig mer rám nézni, akkor már szinte sajnálom, de mégis valamilyen szinten szórakoztat...
Mi bajom van? :/
"neked is van még hova fejlődni
nem tudom, hogy a te kis kamasz lelked mikor találkozott az internettel, és hogy ez befolyásolta-e ebbe az irányba"
Ezek a jövő "értelmiségei".
Én inkább nem reagáltam azokra a részekre, amiket kifogásolok a mondandóban... próbálom kerülni a vitát, most nincs kedvem hozzá :S
De ti lerendezhetitek, ha gondoljátok...
#51 miért, szerinted is stabil anyagi háttér megteremtése előtt kell gyerekeket készíteni?
akkor legalább van ami motivál, vagy mire gondolsz? :D
"miért, szerinted is stabil anyagi háttér megteremtése előtt kell gyerekeket készíteni?
akkor legalább van ami motivál, vagy mire gondolsz? :D"
Isten őrizz! Amikor magunkat is elég ellátni.
Azt, h 30-40 fő közül nyilván nehéz kitűnni, és a tanárok sem hiszem, h komolyan tudnak foglalkozni az egyénekkel. Kialakulnak a klikkek, és te csak reménykedhetsz, h as rácod nem a füvesekkel fog szimpatizálni... Ez csak egy példa volt, de nyilván te is jártál suliba. Én személy szerint akkoriban 2-3 hónapot bírtam és tipli gimibe.
(Mellékes, h 3 tantárgybol is megvágtak volna, pusztán azért mert akkoriban én nem voltam aktív és házi munkákkal nem foglalkoztam. De konkrét dolgozat felelt sem volt. Egész egyszerűen elkönyvelés, h ez a kölök lusta, hát akkor kapa. De érdekes máshol másokkal ugyan az a fél év szín 5...) Mind1 nem ez a lényeg, azt akartam kifejezni, h szülőként neked kell megnézni hova járatod majd, h lehetőleg ne ragadjon rá a mocsok. Ebben látnak itt kivetni valót? Hát akkor sajnálom, h megosztottam a gondolatom. Csak nincs köze a témához...
Mindenki másképp csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!