Nagyon gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Észrevettem egy ideje, hogy lenézem az utcán a srácokat, akik úgy néznek rám, hogy látom, hogy bejövök nekik.

Mondjuk ma is amíg várakoztam, egy csomóan elmentek mellettem és ahányszor egy srác jobban megbámult, szemezett, egyből olyan dolgokat gondoltam, hogy "ne reménykedj" "jajj te szegény, rossz embert szemeltél ki" stb :D

Ha reménykedő tekintettel szemez valaki, akkor már néha szinte arcokat vágnék reflexből, hogy jelezzem, ne erőlködjön...

Ha meg még félénk is a srác és alig mer rám nézni, akkor már szinte sajnálom, de mégis valamilyen szinten szórakoztat...

Mi bajom van? :/

#gonosz #lillácska
2013. jan. 28. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

"neked is van még hova fejlődni

nem tudom, hogy a te kis kamasz lelked mikor találkozott az internettel, és hogy ez befolyásolta-e ebbe az irányba"

Ezek a jövő "értelmiségei".

2013. jan. 29. 00:26
 52/72 A kérdező kommentje:

Én inkább nem reagáltam azokra a részekre, amiket kifogásolok a mondandóban... próbálom kerülni a vitát, most nincs kedvem hozzá :S

De ti lerendezhetitek, ha gondoljátok...

2013. jan. 29. 00:29
 53/72 anonim ***** válasza:

#51 miért, szerinted is stabil anyagi háttér megteremtése előtt kell gyerekeket készíteni?

akkor legalább van ami motivál, vagy mire gondolsz? :D

2013. jan. 29. 00:32
 54/72 anonim ***** válasza:
nem teljesen értem csődnevelde alatt mit értesz, lehet, hogy akkor csak a másikfele igaz rád
2013. jan. 29. 00:33
 55/72 anonim ***** válasza:

"miért, szerinted is stabil anyagi háttér megteremtése előtt kell gyerekeket készíteni?

akkor legalább van ami motivál, vagy mire gondolsz? :D"

Isten őrizz! Amikor magunkat is elég ellátni.

2013. jan. 29. 00:35
 56/72 anonim ***** válasza:
ha ebben mindhárman egyetértünk, akkor csak a homoszexuális emberekről alkotott eltérő nézeteink miatt már nem is éri meg verekedni :(
2013. jan. 29. 00:37
 57/72 anonim ***** válasza:

Azt, h 30-40 fő közül nyilván nehéz kitűnni, és a tanárok sem hiszem, h komolyan tudnak foglalkozni az egyénekkel. Kialakulnak a klikkek, és te csak reménykedhetsz, h as rácod nem a füvesekkel fog szimpatizálni... Ez csak egy példa volt, de nyilván te is jártál suliba. Én személy szerint akkoriban 2-3 hónapot bírtam és tipli gimibe.

(Mellékes, h 3 tantárgybol is megvágtak volna, pusztán azért mert akkoriban én nem voltam aktív és házi munkákkal nem foglalkoztam. De konkrét dolgozat felelt sem volt. Egész egyszerűen elkönyvelés, h ez a kölök lusta, hát akkor kapa. De érdekes máshol másokkal ugyan az a fél év szín 5...) Mind1 nem ez a lényeg, azt akartam kifejezni, h szülőként neked kell megnézni hova járatod majd, h lehetőleg ne ragadjon rá a mocsok. Ebben látnak itt kivetni valót? Hát akkor sajnálom, h megosztottam a gondolatom. Csak nincs köze a témához...

Mindenki másképp csinálja.

2013. jan. 29. 00:41
 58/72 anonim ***** válasza:
arra gondoltam, hogy az általános iskolától kezdve egészen az egyetemig előfordul az emberrel, hogy 30-40 fős csoportban tanárok tanítják
2013. jan. 29. 00:50
 59/72 anonim ***** válasza:
Az a mentalitás viszont, h "szarul megy minden, és alig élünk meg mi is, ezért lesz@rom csináljuk lesz ami lesz, úgyis csak a szeretet kell", viszont jól jellemzi a nagy átlag bátortalanságát a valóztatásra. Azt hiszi ez a személy, hogyha mindent ugyan úgy csinál ahogy eddig majd jobb lesz? Ha éveket töltött ugyan úgy, csekktől csekkig, majd bármi változni fog? :)Sőt majd motiválja maga a kölök? Hihi... :)Hát ha eljön az ideje kérlek írd meg priviben hogy boldogulsz, tényleg érdekel...
2013. jan. 29. 00:50
 60/72 anonim ***** válasza:
Az világos volt 58, csak itt ugye pont a változó koron volt a hangsúly. Az pedig inkább a közép suli ált. iskola vége. Cseresznyére már 6zól érettségiig vannak gimik, nyilván h erre az időszakra jobban figyelni tudjanak... (Mind1, de értelek)
2013. jan. 29. 00:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!