Nagyon gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Észrevettem egy ideje, hogy lenézem az utcán a srácokat, akik úgy néznek rám, hogy látom, hogy bejövök nekik.

Mondjuk ma is amíg várakoztam, egy csomóan elmentek mellettem és ahányszor egy srác jobban megbámult, szemezett, egyből olyan dolgokat gondoltam, hogy "ne reménykedj" "jajj te szegény, rossz embert szemeltél ki" stb :D

Ha reménykedő tekintettel szemez valaki, akkor már néha szinte arcokat vágnék reflexből, hogy jelezzem, ne erőlködjön...

Ha meg még félénk is a srác és alig mer rám nézni, akkor már szinte sajnálom, de mégis valamilyen szinten szórakoztat...

Mi bajom van? :/

#gonosz #lillácska
2013. jan. 28. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:

"19-es: Én ugyan nem picsogok. Rólam lehet gondolni bármit, nem hat meg :D"

Rólad már inkább nem is gondolok semmit! :)

De lesz aki majd magára ismer.

2013. jan. 28. 23:09
 22/72 anonim ***** válasza:

Ha valaki néz vagy csak méreget normálisan az nem zavar....de az ilyen fütyülős,beszólogatós idiótáknak én is előveszem akaratlanul is a flegma fejemet...

Nem tudom elviselni ha valaki ennyire tapló módon mutatja ki,hogy tetszem neki.

2013. jan. 28. 23:10
 23/72 A kérdező kommentje:

Modikák, ezt nem ebbe a témakörbe kellett volna rakni...

Várnom kellett volna éjfélig, a fene...

2013. jan. 28. 23:11
 24/72 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem törölték! :D
2013. jan. 28. 23:13
 25/72 anonim ***** válasza:
36%

Én nem is tudom. Elég szexin öltözködhetsz ha még ilyen kibeb@szott hidegben is csorgatják rád a nyálukat.

Ha valamit a kirakatba raknak én megnézem, de diszkréten. Egyébként ha magamból indulok ki, te se azt hidd ezekről az emberekről, h azt gondolják: "Milyen kedves aranyos nő, biztos okos és kedves." Inkább valami olyasmit, h egy numerát megérhetne az a két koktél de f@szom beleverem otthon vár az asszony, most meg meló van... :)

Szóval, ha nem akarod, h minden sarkon 5en fantáziáljanak rólad, te is légy diszkrétebb. Ha szórakoztat ez a dolog, vegyél fel egy toppot, X6-os alatt kevés vagy felirattal, és pofákat sem kell vágjál... :)

2013. jan. 28. 23:15
 26/72 A kérdező kommentje:
Nem öltözködök kihívóan...
2013. jan. 28. 23:16
 27/72 anonim ***** válasza:
Tegnap meg tegnapelőtt én is ilyen voltam valamiért csak én fiú vagyok és szerintem elég köcsög dolog. Pedig máskor általában szemezek meg mosolygok csak tőrtént egy-két olyan dolog, ami felbaccta a libidómat meg az életkedvemet és szerintem ezért voltam olyan szemét, köcsög rothadék tróger fax a csajokkal. Javaslom ne légy ilyen (mindig).
2013. jan. 28. 23:20
 28/72 anonim ***** válasza:
Én visszanézek és arra gondolok,hogy "miből marad ki ez a leszbikus,nem tudja,hogy mit veszít".:D
2013. jan. 28. 23:20
 29/72 Pretty Ballerina ***** válasza:
78%
Én se öltözködök kihívóan, mégis megnéznek. Fene mondja nekik, hogy bámulj már még úgy mint egy idióta 5 percig, meg szólogass be.
2013. jan. 28. 23:22
 30/72 anonim ***** válasza:

Akkor szar környéken laksz, ahol az átlagnál több a szürke pocok, ezért kitűnik egy kisegér. Változtass útirányt. :)

Ne haragudj, nem tudom elképzelni, h nincs rajtad valami feltűnő. A leírásodból az jön át, h téged mindig minden körülmények között megbambulnak. Ha ez szimpla testi szépség és kisugárzás szerintem nem kezelnéd bajnak. (Mi bajom van?) Értem, h ez a kérdés a cinikus hozzáállásodra vonatkozik, de abban sem kell semmit sem magyarázni. Ha olyasvalaki mosolyog majd rád az utcán aki neked is helyes, valószínű te is visszamosolyogsz esetleg elpirulsz. Ha akkor sem, abban az esetben az első commentekben kell keresni a megoldást. :)

2013. jan. 28. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!