Nagyon gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Észrevettem egy ideje, hogy lenézem az utcán a srácokat, akik úgy néznek rám, hogy látom, hogy bejövök nekik.
Mondjuk ma is amíg várakoztam, egy csomóan elmentek mellettem és ahányszor egy srác jobban megbámult, szemezett, egyből olyan dolgokat gondoltam, hogy "ne reménykedj" "jajj te szegény, rossz embert szemeltél ki" stb :D
Ha reménykedő tekintettel szemez valaki, akkor már néha szinte arcokat vágnék reflexből, hogy jelezzem, ne erőlködjön...
Ha meg még félénk is a srác és alig mer rám nézni, akkor már szinte sajnálom, de mégis valamilyen szinten szórakoztat...
Mi bajom van? :/
#gonosz #lillácska
2013. jan. 28. 22:44
1/72 anonim válasza:
Egy genetikai rendellenességgel születtél, melynek neve homoszexualitás.
2/72 anonim válasza:
Szimplán leszbikus vagy,azon kívül szerintem semmi.Ha homi lennék én is ezt csinálnám.:D
3/72 anonim válasza:
Majd ha neked jön be valaki, és ő meg szarba se vesz téged, megtudod milyen érzés az amit csinálsz :) Én biztos jól szórakoznék rajtad.
4/72 A kérdező kommentje:
Hát jó, de azért kicsit szemétnek érzem magam... mondjuk nem bántok vele senkit, nem mondom ki :o
2013. jan. 28. 22:47
5/72 Pretty Ballerina válasza:
Á, nem vagy szemét. Ezt én is csinálom akarva akaratlan. :D
6/72 anonim válasza:
Hát az tuti hogy szarul érezném magam (Én mint félénkebb pasi) ha ránéznék egy lányra, és ő meg lenézően néz rám. Olyankor egész napra elmegy a kedvem a csajoktól. Köszönöm, lehet már megtetted velem.
7/72 A kérdező kommentje:
6-os: Nem mutatom ki arcra, csak nagyon ritkán. Mint pl. mikor ma hazafele két nálam legalább 3-4 évvel fiatalabb gyerek jött és az egyik nem bírta levenni a szemét rólam, na ott már vágtam egy fanyari képet neki, hogy éreztessem mennyire gáz..
2013. jan. 28. 22:51
8/72 A kérdező kommentje:
Amúgy kicsit megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel :P
2013. jan. 28. 22:51
9/72 anonim válasza:
"a reménykedő tekintettel szemez valaki, akkor már néha szinte arcokat vágnék reflexből, hogy jelezzem, ne erőlködjön..."
Ügyes vagy, kretén!
10/72 Pretty Ballerina válasza:
Az a kreténség, mikor mész az utcán, és beszólogatnak meg fütyülnek utánad, vagy néznek és látványosan végigmérnek. Sokkal idegesítőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!