Nagyon gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Észrevettem egy ideje, hogy lenézem az utcán a srácokat, akik úgy néznek rám, hogy látom, hogy bejövök nekik.

Mondjuk ma is amíg várakoztam, egy csomóan elmentek mellettem és ahányszor egy srác jobban megbámult, szemezett, egyből olyan dolgokat gondoltam, hogy "ne reménykedj" "jajj te szegény, rossz embert szemeltél ki" stb :D

Ha reménykedő tekintettel szemez valaki, akkor már néha szinte arcokat vágnék reflexből, hogy jelezzem, ne erőlködjön...

Ha meg még félénk is a srác és alig mer rám nézni, akkor már szinte sajnálom, de mégis valamilyen szinten szórakoztat...

Mi bajom van? :/

#gonosz #lillácska
2013. jan. 28. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:
Na ezzel egyetértek...
2013. jan. 28. 22:56
 12/72 anonim ***** válasza:

"Az a kreténség, mikor mész az utcán, és beszólogatnak meg fütyülnek utánad, vagy néznek és látványosan végigmérnek. Sokkal idegesítőbb."

Értem. Szóval amit a kérdező csinál az már "normális"....

Mert még megértem ha a beszólogatókkal csináljátok.

Hát ilyen nőstényekkel nem nagyon szeretnék összefutni! :D

2013. jan. 28. 22:57
 13/72 A kérdező kommentje:
Hát én se veled :D
2013. jan. 28. 22:58
 14/72 anonim ***** válasza:

"Hát én se veled :D"

Ennek örülök. El tudom képzelni, hogy nézhetsz ki....

2013. jan. 28. 22:59
 15/72 A kérdező kommentje:
Nincs ahhoz elég fantáziád :)
2013. jan. 28. 23:00
 16/72 anonim ***** válasza:
Élénk a fantáziám,úgyhogy ez nem jelent akadályt! :D
2013. jan. 28. 23:01
 17/72 Pretty Ballerina ***** válasza:
78%
Mért ne lenne normális? Semmi gond vele. Had gondoljon, amit akar. Vagy ennyire sérülékeny az önérzeted, hogy a ki nem mondott gondolat is megbánt? :D
2013. jan. 28. 23:02
 18/72 The Other ***** válasza:

Lilla és Ballerina! Ti már egyszer nem egymásra találtatok egy másik kérdésben? Mi lett a dologból? :)

Messze laktok egymástól, vagy mi volt a gond?

2013. jan. 28. 23:05
 19/72 anonim ***** válasza:

" Had gondoljon, amit akar. Vagy ennyire sérülékeny az önérzeted, hogy a ki nem mondott gondolat is megbánt? :D"

De viszont ha mi gondolunk valamit rólatok akkor meg egyből picsogtok! Akkor mi a baj?

2013. jan. 28. 23:06
 20/72 A kérdező kommentje:
19-es: Én ugyan nem picsogok. Rólam lehet gondolni bármit, nem hat meg :D
2013. jan. 28. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!