Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért harcoljunk az álmainkért?

Miért harcoljunk az álmainkért?

Figyelt kérdés
Ez egy fogalmazásom kérdése. Mit írhatnék erre a kérdésre?

2013. jan. 28. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ezeket úgy szoktam megírni, hogy próbálok kis kérdeseket feltenni ha lehet így fogalmazni... Pl:. mi az álom? milyen álmaik vannak az embereknek? neked mi az álmod? mit teszel érte? hogy teszed? megéri-e? miért? stb...
2013. jan. 28. 17:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hasznomra vált.
2013. jan. 28. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy elérjük őket!:) Remélem, segítettem ^ ^
2013. jan. 28. 18:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jan. 28. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért harcoljunk az álmainkért, mert ha nem is érjük el őket, akkor is KELL AZ A TUDAT, HOGY MINDENT, ISMÉTLEM, MINDEN TŐLÜNK TELHETŐT MEGTETTÜNK ÉRTE ! Enélkül a tudat nélkül fájdalmas lenne a halál, nem tudnánk nyugodtan távozni az élők sorából, szóval kell minimum az a tudat, hogy - én mindent megtettem, - tehát nyugodt szivvel távozok..., de ha nem tettem meg mindent, akkor rossz érzéssel, befejezetlen, hiábavaló érzéssel távozok....

Érted ??

Mellesleg az élet maga a küzdelem !

2013. jan. 28. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Jesus! Az élet maga a küzdeleeem??? :O:O Nemár!!! Az nem is igazi élet, ahol minden apróságért meg kell küzdeni!!!
2013. jan. 28. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Senki nem él ezen a világon igazi életet. De itt befejezem a vitát. Ebbe kár lenne belemélyedni...
2013. jan. 28. 21:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat és aki nem tudja a választ ne írjon (pl utobbi kettő)
2013. jan. 31. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért, hogy elérjük amit szeretnénk, és abban sikeresek is legyünk, így az utókor felnézhet ránk. Ha valakinek van álma az azt jelenti, hogy van egy kitűzött dolga (célja) amiért érdemes élni, és harcolni.
2013. ápr. 25. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!