Miért vagyok ennyire élhetetlen, szerencsétlen, hogy tudnék változtatni?
Figyelt kérdés
Ez az utolsó csepp a pohárban, hivatalos ügyben korábban telefonáltam 1 nappal, így ha ezt nem teszem, visszajárt volna az ügyintézési díj! Régebben sosem nyertem semmit, öcsém nyert mindig. Szerencsétlen voltam, de ez a mai már az élhetetlen kategória, hogy tanult ember létemre nem számoltam ki a határidőt, pedig csak jót akartam, hogy érdeklődtem, hogy más büszke legyen rám, hogy ezt is gyorsan elintéztem, erre meg elvesztettem elég sok pénzt emiatt, mert jót akartam. Mindig rossz jön ki abból, ha jót akarok!!!! Miért van ez, ez valami átok vagy mi? Volt olyan, hogy fényesre akartam suvickolni a wc-t, hogy kb. "enni lehessen belőle", beledobtam túl sok tisztítópapírt, úgy eldugult, mint atom. Valamit ki akartam javítani, erre leszakadt az egész cucc, elengedte a ragasztó, foltot hagyva maga után...nem hiszem el..nincs valami tanácsotok? Meg tudnám a mai miatt is ölni magam, azt hiszem haszontalan nyomorék vagyok...és ez az érzés marcangol..közeledik a születésnapom de ennek sem tudok már örülni, mert nem értem el szinte semmit az edigi életemben, vagy legalábbis mostanában, nincs semmilyen sikerem, cska kudarc.2013. jan. 15. 14:01
1/3 anonim válasza:
Hé,hé,hé! Nyugi jó. Tom' most tuti szar lehet, de ne hagyd, hogy teljesen lehúzzon ez a dolog. Néha bőven elég, ha csak ki tod' adni magadból a feszkót. Mint te most ezzel:) És ez már klassz szerintem.
Tanácsot adni így látatlanban nem tudok-Lehet, amúgy se tudnék.Úgy értem, néha nem is az a fontos,amit mondanak nekünk, hanem,hogy meghallgatnak. Szóval, ha tod' beszéld meg ezt valakivel. Ha szükségét érzed írj nekem priviben. Szívesen meghallgatlak:)- Ja, mégiscsak itt egy jótanács: a sport segít, hidd el! Menj el futni:)(önbizalomnövelés)
Hajrá, hajrá, sok sikert!:))
2/3 anonim válasza:
Én is kerestem az okot még régebben,hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen,és hogy másoknak miért sikerül mindig minden!De rájöttem nem kell mindig az okokat keresni,egyszerűen ilyen szerencsétlen vagyok,kezdem megszokni,és lazábban felfogni ha nem sikerül valami.Így sokkal jobban örülök,ha valami mégis sikerül,mert nem veszem természetesnek alapból a sikert.De ne aggódj,eljön neked is az időd egyszer,csak ki kell várnod.Addig is vedd lazábban a dolgokat,és ne görcsölj rajtuk.Inkább gondolj bele abba,hogy lehetnél ennél is szerencsétlenebb!Amúgy hány éves leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!