Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Bármit is akarok, semmi sem sikerül. Még a legszerencsésebb helyzetet is szerencsétlenné változtatom. Vajon a világnak tényleg szüksége van egy ilyen szerencsétlenre, mint amilyen én vagyok :((( ?2012. okt. 11. 19:03
1/2 anonim válasza:
Igen szüksége van, majd "kinövöd".
2/2 anonim válasza:
A legfontosabb: ne gondolj ilyeneket! Hiszen már elkönyvelted magadban, hogy te csakis egy nagy rakás szerencsétlenség vagy. Nem, nem vagy az, mindenkinek vannak rossz pillanatai. Szerintem próbálj meg magabiztosnak tűnni, mosolyogj sokat, és ha valamit elrontasz, ne gondold azt, hogy a világnak nincs rád szüksége. Mert igenis, minden emberre szüksége van a világnak! Utolsó jó tanács: gondolkodj pozitívan! Remélem tudtam segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!