Miért van az, hogy itt az emberek 50%-a >>?
Igazad van...
Egy fontosabb gondolat elejére (ha csak nem tudományosan igazolt, mint pl. 3x3, az 9) illik odarakni egy "szerintem"-et, de legalább nem kéne lehülyézni és lepontozni azt, aki ellentmond a véleményüknek.
"Honnan tudod, hogy nem te vagy a hülye?"
Úgy látom valaki magára ismert a kérdés alapján. xD Egyébként nem hülyéztem le senkit... :)))))))
"Ehhez a témához csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy én a szakmámba vágó kérdésekben segítek, illetve, ha van élettapasztalatom egy hasonló esemény kapcsán akkor azt elmondom és lehet belőle szemezgetni...mellesleg mindenkinek joga van a véleményéhez, és tény és való hogy idegesítő hogy lepontoznak, ha valaki nem úgy gondolja, még akkor is ha a nagy tankönyv vagy statisztikai adatokat küldöm el neki magánba...sokan elfelejtik, hogy ez nem a facebook :-)"
mennyire igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!