Emberek! Ti miről szerettek beszélni? Bármennyire is bizarrnak vagy furának találjátok.
Nem az ilyen sablonos dolgokra gondoltam, hogy időjárás, sport, filmek, zene, meg ezeknek az édes testvérei.
Inkább ilyen különlegesebb dolgok, amik nem szokványosak.
Én például szeretek beszélni a paranormális jelenségekről, betegségekről, rejtélyes esetekről, Loch Nessie szörnyről, a jetiről, stb.. :)) És nemtől függetlenül bárki irhat!
Háborúkról, történelemről, szellemekről (bár nem hiszek bennük, de a történeteket szeretem), meg mindenről, ami régi.
Én ilyen retros csaj vagyok :)
Nekem a zene meg a filmek, meg azon belül a kedvenc színészeim/együtteseim nem sablonos dolgok, tényleg nagyon szeretek róluk beszélni:D
De még szeretek olyasmikről is, hogy pl. mi lesz a halál után, meg különböző vallásokról is, bizonyos történelmi eseményekről. Ja és művészetekről, főleg festőkről/festményekről.
Paranormiális jelenségekről és rejtélyes esetekről én is szeretek:D
Érdekes esetekről(pl multkor bnőmmel arról beszéltünk, hogy van egy ismerősünk aki megfulladt egyszer és visszahozták az életbe..,hogy az milyen érzés lehet és, hogy azt mondtja ő is látta az élete fontosabb pillanatait maga előtt..és megváltozott teljesen)
Valamiért vonzanak az "ijesztőbb" dolgok..cápák, mély tengerek/óceánok, magas helyek, extrém dolgok és ezek "boncolgatása"...
Az érdekes és tudományos dolgok és esetleg tudományosan bizonyított tények, de ugyanakkor természet feletti dolgok, amikben nem feltétlen hiszünk..pl:vonzás törvénye
Engem is érdekelnek a szellemek, ha bár nem hiszek bennük..csak az olyan történetek izgatnak:)
Ezen kívül mindenkinek a belső érzései is komolyan érdekelnek..talán azért is mert szívesen lennék pszichológus is:)
16/L
Főleg olyan társaságba járok ahol ez megszokott , de mikor visszakerülök osztályba , látszik hogy nem vagyok egy hétköznapi eset:biológia,evolúció biológia ,asztrobiológia,részecske fizika,atom fizika,kémia,bio kémia.Ezeket nagyon szeretem mert asztrobiológus szeretnék lenni.
14/f
húú én imádok okos emberekkel beszélgetni :D főlek fizika, kémia meg csillagászat témákban de kedvencem sem maradhat ki soha, az összeesküvés-elméletek. Ja és minden haverom egy kis laza világhatalomra akar törni és imádom ezt boncolgatni. Mindenkit kihallgatok és én vagyok a gáncsoskodó fél, hogy mégis ezt hogy akarja megcsinálni..
16/L
Én olyan dolgokról, amelyek egyszerűek, és nincs semmi jelentőségük, de mégis van bennük valami igazán egyediés személyes.
Ezt félretéve bármikor szívesen beszélgetek összefüggésekről, filozófiáról, *teremtésről, spiritualitásról, tudatról, a robbantás művészetéről és élvezetéről,és japánról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!