Emberek! Ti miről szerettek beszélni? Bármennyire is bizarrnak vagy furának találjátok.
Figyelt kérdés
Nem az ilyen sablonos dolgokra gondoltam, hogy időjárás, sport, filmek, zene, meg ezeknek az édes testvérei.
Inkább ilyen különlegesebb dolgok, amik nem szokványosak.
Én például szeretek beszélni a paranormális jelenségekről, betegségekről, rejtélyes esetekről, Loch Nessie szörnyről, a jetiről, stb.. :)) És nemtől függetlenül bárki irhat!
2012. aug. 2. 10:41
11/13 anonim válasza:
Különböző kínzási módszerekről, szeretek szituációs kérdéseket kérdezni (ha valaki megfenyegetne, mit csinálnál, stb.), a halálról úgy általánosan, nem tudom miért.
13/13 anonim válasza:
Kutyákról, egyéb házikedvencekről, tanárokról, csoporttársakról, sportról, egészségről, magánéleti dolgokról - ezekről legszívesebben.
Viszont ha a másik csendben van, idegesítő tudok lenni szerintem egyesek számára, mert kb. bármit meglátok, arról eszembe jut valami és közlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!