Miért, és meddig tűrik még az emberek az élhetetlenséget?
Én a magam módján elégedett vagyok az életemmel.
Ha nem vagy elégedett az életeddel akkor tegyél érte,hogy jobb legyen.
Itt nem lapok leosztásáról van szó. Van aki sokat tanult,és sokat dolgozik,hogy olyan élete legyen hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Sokan vannak akik csak siránkoznak,de nem csinálnak semmit..
De szeretnénk de nem teszünk semmit.
Az emberek olyan okosnak hiszik magukat és biztosak önmagukban,hogy az valami hihetetlen.Ámbár nem csoda,hisz mindent készen kapunk(tv,újság,net)által.Azt hisszük el amit elénk tárnak és nem többet.Óriási a sötétség a fejekben de még nagyobb a lelkekben.
Az ,a helyzet hogy 100-200 bankár család 1000km-re megmondja mennyi a kamat láb meg a többi és mi úgy élünk.Nincs vagy kevés az olyan gondolkodó-államférfi akit a mai anyagiakra épülő világ be ne kebelezne.
Ilyenek vagyunk mi önhitt emberek ilyenekké váltunk.
Csak is a forradalom az ami mindig változást hoz,nem biztos,hogy jobb lesz de MÁS.
2. Teljesen egyetértek, erről beszélek! Vannak emberek milliárdokkal, akik megmondják,hogyan élj. Lenyúzzák az ember bőrét is, csakhogy nekik még több legyen.
1. Szerinted hány ember teszi ki a lelkét a semmiért??Nem mindenkinek sikerül! Nem mindenki lusta vagy kevés, van akit egész egyszerűen ellehetetlenítenek.
Embertelen ez így.Remélem, hogy odaát tényleg megkapja mindenki pontosan azt amit érdemel, se többet se kevesebbet.
A forradalomban csak a politikai elit cserélődik le. Először a politikai elitet kellene felszámolni, mégpedig országos / globális polgári engedetlenségi mozgalommal.
De ehhez az emberek nagyrészt birkák, a egy kisebb rész meg szélsőséges hőbörgő és gyűlölködő. Amíg ez így marad, addig a rendszer sem lesz más.
Végül is neked mivel van gondod??
A rendszerrel, hogy nem tud megfelelő állásokat adni az embereknek,meg megfelelő lakásokat adni vagy magukkal az emberekkel van gondod. Akik gazdagok..
Tévedés azt hinni, hogy a világon mindenhol mindenkinek van lakása,kocsija..Tévedés. Külföldön sokan élnek albérletben,és akárcsak otthon külföldön is nehezen jutnak az emberek önkormányzati lakáshoz. Én jelenleg Angliában élek. A kollégám aki született angol 33 éves, épp a hetekben mesélte,hogy végre annyi év után kaptak 15 évre hatalmas hitelt, hogy tudjanak házat venni. Viccesen meg is jegyezte hogy ,ár azt hitték a vérképüket is kérik a bankok,annyira kukacoskodtak..
Szóval nem könnyű a világon sehol sem lakáshoz,autóhoz jutni. Akinek van az megdolgozik érte, vagy van annyira rafinált,hogy meg tudja szerezni.
Én úgy vagyok vele,hogy aki rafinált és mindent elér az érje is el..
Én sajnos nem vagyok olyan okos, és nem pattannak ki jó ötletek.
De 17 éves korom óta hajnali 3-kor keltem,hogy este 8-ig dolgozzak mint egy állat,hogy egyszer X év múlva a saját magam ura legyek. Végül is itt vagyok 40 évesen. Elértem sok-sok munkával és lemondással amit akartam. Van egy működő vállalkozásom Angliában. Van lakásom, autóm. Van pénzem, és végre úgy élek és a családom is úgy él ahogy szerettem volna mindig. Gondtalanul..De ennek nagy ára volt. Én 20 éven át csak dolgoztam,robotoltam, nem nyaraltam,nem buliztam..
Tudod a rendszer pocsék úgy ahogy van.Azzal nem sokat tudsz tenni. Még leváltani sem érdemes az egész politikai bagázst,mert helyükre hasonló pénzéhes emberek mennek.
Aki meg gazdag az valamiért gazdag
Vagy olyanok mint én,akik rengeteget dolgoztak hogy gazdagok legyenek.
Vagy a szüleik,nagyszüleik,dédszüleik által gazdagok akik viszik tovább a munkát..
Vagy rafináltak és van annyi eszük,hogy megtudnak gazdagodni..
Én senkitől nem sajnálom. Van aki erre adatott. Van aki nem..
De olyan tuti nem lesz,hogy mindenki egyenlő lesz..Nem lesznek sem szegények,sem gazdagok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!