Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért vagyok ilyen szerencsétle...

Mért vagyok ilyen szerencsétlen a mindennapokban?

Figyelt kérdés

Hali.Az lenne a problémám hogy semmit nem tudok magamtól megcsinálni.14 éves fiú vagyok, és egyszerűen semmihez nem értek (5ös tanuló vagyok de úgy látszik ez nem számít).

Egyszerűen ha valami elromlik nem tudom megcsinálni, nincs önnálló gondolatom.Ha itthon segiteni kell valamiben én egyből megyek, de valamit biztosan elrontok.:/

Furcsa, hogy apám mindent meg tud csinálni, és jól is, én meg semmihez nem értek, mindent elrontok (néha kis apróságok (pl. hó hányásnál a lapáttal dobtam a havat és a szél visszafújta).

Na most lehet az itt a probléma, hogy anyám mindent megcsinál helyettem.Ő késziti ki a ruháimat,ő ágyaz meg helyetttem,pakolja be az iskolatáskámat, ő takarít ki a szombámba stb.

Félreértés ne essék!! Nem én nem akarom ezeket megcsinálni hanem egyszerüen anyám nem engedi hogy ezeket én csináljam mert "én nem tudok normálisan meg csinálni semmit"..:/

2012. dec. 11. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az az érzésem,hogy túlságosan rágörcsölsz.

Próbáld meg egy kicsit lazábban. Ha elrontod nem történik semmi, megpróbálod újra és újra.

2012. dec. 11. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagy szerencsétlen, mindenkinek van úgy,hogy nem jönnek össze a dolgok.
2012. dec. 11. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos tipikus helyzet a tied. Igenis, tanuld meg, csináld meg, ha százszor elrontod, százegyedszerre sikerül. Persze előtte mindig figyeld meg, mit hogyan kell csinálni, ha kell, írd le.
2012. dec. 11. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne enged anyádnak megcsinálni mindent helyetted. Van szülő, aki pont így akar függést kialakítani gyermekében, tőlük való függést. Nem azt mondom, h minden ilyen esetben ez jellemző, de sok ilyen esetre igen.

Apádat meg hátha rá tudod venni, hogy tanítson téged barkácsolni stb. Én hiába kértem rendszeresen kicsi koromban, szinte alig tanított meg bármi praktikusra. Ő a fenti okokból, meg anyám is.... :S Aztán huszonévesen tanulhattam mindent magamtól, ami a hétköznapokhoz kell... és menekülök azóta is előlük, mert rájöttem, milyen emberek...

2012. dec. 11. 20:41
 5/6 kovpet ***** válasza:

"Furcsa, hogy apám mindent meg tud csinálni"

Apád hány éves?

Na látod. Addigra neked is menni fog, csak tanulgasd a dolgokat :)

2012. dec. 12. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Anyukádat ideje lenne szép finomat helyre tenni, és elmagyarázni neki hogy nem vagy 3 éves kisfiú aki nem tud maga után rendet rakni. Ha nem fogják rád hagyni a dolgokat akkor sosem fogsz elrontani semmit, tanulni meg csakis hibázások után lehet. Elsőnél elrontod, a 2.nál már jobban figyelsz, és kijavítod amit előzőleg rontottál, stb, stb stb.
2012. dec. 13. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!