Szerintetek jó ez így? És a jövőben is jó lehet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ha az utcán vagyok, akkor 2 fajta embert látok, többségében olyan szerelmes párokat (esetleg baráti kört), akik tényleg élvezik az élet minden percét és tudnak mosolyogni. Ugyan engem nem érdekelnek, hiszen naponta többet is lehet látni, viszont az már bánt, hogy én meg szinte sosem vagyok boldog. És ami a még rosszabb, hogy ezt olyan jól takarom, hogy az emberek azt hiszik, az vagyok. Próbálom elhessegetni ezt, és tényleg találni vmit amitől boldog vagyok, de még ha sikerül is, én szerintem az interneten nincs igazi siker v igazi boldogság, viszont nekem meg nincs más, ezért csak ezzel foglalkozok.2013. jan. 9. 20:02
1/1 anonim válasza:
Pedig az interneten kívül van valódi élet...
Csak egy kis erődbe telne, hogy mást is akarj ne az interneten számold a lehetőségeket.
Miért ne lenne más neked? Akarsz egyáltalán változtatni a dolgokon?
És szerintem nem jó így, ezt onnan tudom,hogy én is most én ezt csinálom. De tudom,hogy ez se most se a jövőben nem lesz jó. És változtatni is szeretnék rajta mihamarabb.
Szerintem te ugyanúgy félsz a csalódásoktól ,és álarcot húztál magadra,hogy senkiben se csalódj újra.Ne lássák azt, hogy belül pedig vívódsz. Ez hosszútávon nem jó.
Beláthatod te is. Változtass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!