Hogy tudnám lecsillapitani a bosszúvágyamat?
Mert egy idegbeteg hülye gyerek vagy, azért. Mikor pattogsz, jól fejbe kéne ba.szni egy kalapáccsal, aztán tuti lecsillapodnál.
Másik megoldás: nyugtatók
Attól függ, hány éves vagy és tudod-e kontrollálni?
Én is meg tudnék fojtani egy kanál vízben akárkit, aki árt nekem, de annyira nem vagyok hülye, hogy meg is tegyem.
De ha te még fiatal vagy (17 év körül vagy alatta), akkor elvileg kinövi az ember. Ha nem, akkor meg kell tanulni irányítani, mert a vörös köd miatt rendesen bekattan az ember agya(tapasztalat). Nekem egy gyerek addig húzta az agyamat, úgy megütöttem, hogy kapkodott a levegőért. Az már más téma, hogy nem igazán érdekelt a sorsa.
19/F
Látod, most sem tudtad kontrollálni magad. Az első hozzászóló vagyok. Nem bántásból írtam amit írtam, hanem teszt gyanánt. Ha legközelebb ilyen ér, próbálj meg nagyon természetesen reagálni rá, mintha csak azt mondták volna "Milyen kedves ember vagy, örülök hogy megismerhettelek" Szóval mosolyogj a képükbe. Biztos hogy idegesíteni fogja őket, hogy nem tudnak felhúzni.
Magadban pedig számolj el 20-ig. Ez is működik legtöbbször, mert elvonja a figyelmed, és nem arra koncentrálsz ami idegesít.
Vagy saját magad akármi mással is elterelheted a figyelmed, ami éppen foglalkoztat.
Fontos: Ez csak ideiglenes elfolytása a dühödnek. Valamikor ki kell adnod magadból. Megoldás, ha este mikor már otthon vagy, végiggondolod a napod, azokat az embereket akiktől bántó dolgot hallottál, vagy ami idegesített. Ilyenkor valószínűleg megint ideges leszel, ha így van, menj oda egy párnához és kezd el püfölni. Mondjuk hogy odaképzeled azt az embert aki sértegetett. Ez is hatásos, és utána sokkal nyugodtabb leszel.
Tipp: Kezdj el sportolni. A sport sokszor segít levezetni a feszültséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!