Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális az ha valaki fél a...

Normális az ha valaki fél a köszönéstől?

Figyelt kérdés

A 10éves unokatestvérem azt mondta, hogy közeli családtagoknak és közeli barátoknak nem fél annyira, de ha már egy kicsit távoliabb az illető (elég ha csak ritkán látja)

Tudom kicsit furán fogalmaztam de remélem a lényeget ki tudtátok venni :)

2009. aug. 25. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én is félek,pedig nagyobb vagyok. Én azért érzem hülyén magam,mert nem köszönnek vissza,és én égek. :S Ezért nem köszöngetek a tanároknak sem,ők pláne nem köszönnek vissza -.-"
2009. aug. 25. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe szociális fóbia, kapcsolatfelvételi nehézség. Gyerekeknél gyakori, majd kinövi. Kénytelen lesz, ha felnő. Majd magabiztosságot szerez.
2009. aug. 25. 21:48
 3/7 A kérdező kommentje:
huh köszi akkor megnyuodtam :)
2009. aug. 25. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gyerekeknél normális, de felnőttnél az ilyen szorongás nem természetes.
2009. aug. 25. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én még 14 évesen se merek köszönni senkinek
2009. aug. 29. 21:35
 6/7 anonim válasza:
Én is félek de csak azért mert nem mindig tudom eldönteni hogy tegezzek vagy már magázzak :S
2009. aug. 30. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Áh én is utálok köszönni,mert lehet az illető nem haljja vagy netán nem akar vissza köszönni akkor én égek és utálom ezt :@
2010. júl. 17. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!