Csak nálam veszik el a tisztelet ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha valaki olyasmit mond, hogy "nem vagyunk egyenrangúak", akkor nálam elveszik a tisztelet, ha addig megvolt. Úgy érzem, hogy felém akar kerekedni vagy elnyomni engem. Mondhatja ezt bármilyen szövegkörnyezetben, akkor sem tudok másként gondolni erre. Normális az, hogy nem tudom elfogadni az ilyesmit? Tudom tisztelni az emebereket, de egy ilyen mondat szerintem pik-pakk leépíti ezt az érzést. Onnantól talán úgy érzem, hogy lenéz.ma 15:35
2/3 anonim válasza:
Munkaviszonyban tipikusan van alá-fölérendeltség, azt nem veheted személyes sértésnek, ha egy felettes utasít téged valamire.
3/3 A kérdező kommentje:
# Igen :) Ez csak a férfiakra jellemző dolog?
ma 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!