Hogyan érhetem el, hogy ne legyek kihasználható?
Figyelt kérdés
Ha valaki kedves velem és szeretettel fordul felém, akkor bízom benne és hiszek minden szavában. Amikor pedig változik a viselkedése, akkor akár minden amit addig mondott, hazugságnak tűnik a számomra. Úgy érzem, hogy megvezettek és átvertek. Aztán, ha újra rendes lesz, akkor megint hiszek. Nagyon gyorsan függővé válok így a másiktól. Az érzéseim mentén gyorsan meg lehet vezetni és függővé tenni. Szeretetéhes leszek. Egyedül elvagyok egy idő, de ez miatt minden kapcsolatban kiszolgáltatott vagyok. Tudom, hogy naivitás és szeretetéhség, de mit tehetek azért, hogy normális legyek? Hogyan tudok vigyázni magamra és reálisan gondolkozni?jan. 8. 17:11
1/6 A kérdező kommentje:
*után
jan. 8. 17:12
2/6 anonim válasza:
Ha valaki kedves veled és szeretettel fordul feléd, akkor ne bízz benne és ne higgy minden szavában.
3/6 anonim válasza:
Vagy téged használnak ki vagy te használod őket ki. Jól jegyezd meg. Te döntesz.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Csak ez a két opció van? Illúzió kölcsönösségre vágyni?
jan. 8. 18:29
5/6 anonim válasza:
Ahhoz,hogy mások ne használjanak ki,elegendő önismeretre,önbecsülésre,önértékelésre,önkritikára van szükséged.
Ez-jó esetben- egy egész élet munkája.(Van,aki kisgyermekként feladja ezt.)
Ha papírzsebkendőnek érzed magad,hamar szemétkosárban találod magad szennyesen.
Ha a "könyvek könyvében" keresed magad, rájöhetsz,hogy a "Szeretet képmása" ,a korlátlan erővel megajándékozott vagy.
Ne azzal törődj,hogy mások hogyan viszonyulnak hozzád és kinek tartanak téged! Légy te önmagad! Egy királyfi,vagy királylány! Ezt vedd tudomásul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!