Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért jó az az embereknek ha...

Miért jó az az embereknek ha átverhetik, megalázhatják, kihasználhatják a másikat? Miért nem becsulik inkább meg azt, aki szereti oket és segít nekik?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 14:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Úgy vettem észre, hogy a mai világban, a legtöbb ember, azt gondolja, hogy másokat kihasználni dicsőség, segíteni gyengeség.
2010. jan. 1. 15:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát ezt én is észre vettem... Mindenki irigy mindenkire, és elitélik azt az embert aki boldog..
2010. jan. 1. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát mert így erősebbnek, okosabbnak érezhetik magukat ha már máshogy nem megy nekik.
2010. jan. 1. 17:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én se értettem soha. Persze lehet, hogy rossz az életük, és csak azért ilyenek mert mások is ilyenek velük. De hát mégis!
2010. jan. 2. 22:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
erőfitogtatás
2010. jan. 5. 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom sajnos. Engem folyamatosan megaláznak, és kihasználnak. Tudom, hogy nem kéne hagynom, de én nem tudok nem segíteni a másikon. Pedig én tényleg nem teszek olyat ami okot ad a szemétségre. Nem baj nekem ez jutott...

18/L

2010. jan. 5. 17:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Személyiség függő, többféle személyiség létezik van aki uralkodni akkar stb. stb..... Ja meg az a vicces hogy aki a mai világban becsületes azt hívják balf@sznak (ez azért elárul vmit a társadalomról nem????) és sajnos tényleg így van és ez az elszomorító 23/F
2010. jan. 5. 18:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A mai társadalom sz@r.Az emberek pedig még szarabbak.Durvák, nem gondolnak bele semmibe, nem törődnek mások érzéseivel, rögtön itélkeznek.Nem ismerik az igazi értékeket.A tv,számitógép leépíti az emberi kapcsolatokat.Főleg a számitógép.Nem azt mondom, hogy rossz dolog, de nem is lettünk tőle boldogabbak.De ez nem tartozik ide.
2010. jan. 5. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:
40%

Én nem vagyok ilyen. Csak szimplán megértem az olyan embereket is.

Igaz, h személyiségfüggő. Valódi oka milliónyi lehet.

De Te már próbáltad? Úgy értem sikerrel... Mert ha igen, akkor érzed magadban, h igen! Most f*sza gyerek voltam! Már x éve gyűlölöm, és most sikerült! Érzed a rosszat? (a setít ódalt? XD) Próbáljátok meg ezt érezni! Nem rossz! Ha teszemazt folyamatosan szadi vagy, vagy "élőt" pusztítasz (legyen az kisállat, vagy bármiegyéb), (és nem érzel iránta semmit,, akkor egy idő után "jó érzéssé" válik.

Hopp... és már énisrájöttem, h mi a lényeg: "Ha nem érzel iránta semmit!"

Aki téged b*szogat, annak semmit sem jelentesz!

Ezt inkább viszonozd, mint puhányp*cs módjára tűrd.

Különben elveszel az életben sajnos... :(

(ha csak szimplán szadizni akarsz, akkor elmész kisállatker-be, és beszel 5 egeret ketrecbe. (külön ketrecbe, vagy külön. ERŐSEN megkötözöd a hátsó lábát (ez türelmet igényel, majd a ketrecen kívül ha menekül, kicsit lógasd levegőbe... Ha meguntad a szadizást, akkor jöhet az arzenál... Tűz, kalapács, víz, balta, bármi jöhet. Akkor vagy már elég kegyetlen, ha képes vagy arra, hogy fejjel lefelé lógatva gyújtod, és közbe ELVISELED a visítását (nem élvezed, mert akkor átcsaptál pszichóba. az nem jó) XD

Na ezek után mondja nekem valaki azt, hogy nem vagyok picopata... :P:D XPXP

Jah, ezután ha csak szimplán megcsapod illetőt, aki cseszegetk, és esetleg kivered pár fogát, akkor valószínűleg szívfájdalom nélkül ott tudod hagyni. (ami +, mert többet tuti nem b@szogat...)(ezt még nem csináltam meg, de ez inkább mazoizmusomra vall... Nameg túlzott önuralomra... XD)

2010. jan. 6. 00:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
nos:D az elözö válaszolónak gratulálok...örülök hogy elolvashatamxD dexD "Ha nem érzel iránta semmit!" ez hülyeség...persze van ilyen is..három féle baszogatás van..a rosszindulatú, a semleges és a jó indulatú...a rosszindulatú gondolom érthetöö..haragszol valakire valamiért és akkor beszolsz neki, lealázod, átvered...a semleges a leszarom dolog..ez az odaszolok mert nem érdekel..vagy éppen mert unatkozok..csak vagy föl akarok vágni a haverok elött és meglököm..vagy poénból becsapom valamivel...és a jóindulatút majdnem mindkei keveri a rosszindulatúval..mert ezt csak a müvészlelkek értik meg igazán:Dvan amikor szeretsz valakit de nem szerelem..pff az semmi..amikor már annyira szeretsz valakit hogy nem birsz hazudni neki és ezért mondod hogy inkább huzzon zacskót a fejáre ha veled sétál az utcánxD..aza legdurvább eset..de van mikor csak azt akarod hogy tuggya mit gondolsz és ez puszta jóindulat csak ebbe nem gondolsz bele...ha valaki azt mondja hogy olyan buta vagy mint három szöke együttvéve halottan...akkor neked az esik le hoghy fuu de bunkó szemét..de ha tovébbgondolod lehet hogy rájössz hogy igaza van és esetleg megtanulod az ABC-t érted:D hosszu lett de azért remélem felfogjátok mi vanxD ha valaki nem ért egyet vagy be akar szolni egy joindulatuut az irjon privitt vagy itt..aztán megdumáljuk a nézeteketxD
2010. jan. 6. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!