Miért jó az az embereknek ha átverhetik, megalázhatják, kihasználhatják a másikat? Miért nem becsulik inkább meg azt, aki szereti oket és segít nekik?
Nem tudom sajnos. Engem folyamatosan megaláznak, és kihasználnak. Tudom, hogy nem kéne hagynom, de én nem tudok nem segíteni a másikon. Pedig én tényleg nem teszek olyat ami okot ad a szemétségre. Nem baj nekem ez jutott...
18/L
Én nem vagyok ilyen. Csak szimplán megértem az olyan embereket is.
Igaz, h személyiségfüggő. Valódi oka milliónyi lehet.
De Te már próbáltad? Úgy értem sikerrel... Mert ha igen, akkor érzed magadban, h igen! Most f*sza gyerek voltam! Már x éve gyűlölöm, és most sikerült! Érzed a rosszat? (a setít ódalt? XD) Próbáljátok meg ezt érezni! Nem rossz! Ha teszemazt folyamatosan szadi vagy, vagy "élőt" pusztítasz (legyen az kisállat, vagy bármiegyéb), (és nem érzel iránta semmit,, akkor egy idő után "jó érzéssé" válik.
Hopp... és már énisrájöttem, h mi a lényeg: "Ha nem érzel iránta semmit!"
Aki téged b*szogat, annak semmit sem jelentesz!
Ezt inkább viszonozd, mint puhányp*cs módjára tűrd.
Különben elveszel az életben sajnos... :(
(ha csak szimplán szadizni akarsz, akkor elmész kisállatker-be, és beszel 5 egeret ketrecbe. (külön ketrecbe, vagy külön. ERŐSEN megkötözöd a hátsó lábát (ez türelmet igényel, majd a ketrecen kívül ha menekül, kicsit lógasd levegőbe... Ha meguntad a szadizást, akkor jöhet az arzenál... Tűz, kalapács, víz, balta, bármi jöhet. Akkor vagy már elég kegyetlen, ha képes vagy arra, hogy fejjel lefelé lógatva gyújtod, és közbe ELVISELED a visítását (nem élvezed, mert akkor átcsaptál pszichóba. az nem jó) XD
Na ezek után mondja nekem valaki azt, hogy nem vagyok picopata... :P:D XPXP
Jah, ezután ha csak szimplán megcsapod illetőt, aki cseszegetk, és esetleg kivered pár fogát, akkor valószínűleg szívfájdalom nélkül ott tudod hagyni. (ami +, mert többet tuti nem b@szogat...)(ezt még nem csináltam meg, de ez inkább mazoizmusomra vall... Nameg túlzott önuralomra... XD)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!