Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogyan írtok naplót?

Ti hogyan írtok naplót?

Figyelt kérdés

Én már 3 éve írok naplót, és nagyon szeretem, minden titkom, bajom, örömöm megoszthatom vele. Ti hogyan írtok naplót?

Mibe/hova írjátok? Mennyi időnként írtok bele? Milyen ceruzákkal, tollakkal írjátok? Milyen extra dologgal dobjátok fel pl. rajzolás, pontozás? Főként miről írtok benne?

Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 28. 07:48
1 2
 1/11 poet1 ***** válasza:
100%
Szia,én többet is vezetek. Egy eseménynaplót amely a karitatív szolgálatom ügyeit írja le, aztán egy szombatit, mert egész héten az egyik legjobb napom, és egy átlagosat,de azt csak ha valami nagy dolog történik. Mindig este, a fontosakat ami karitatív azt kiemelem aláhúzom vagy más színnel. Számítógépen megy minden 2010 Márciusa óta.
2012. dec. 28. 08:40
 2/11 anonim válasza:
100%
Én nem igazán ajánlom a ''gépes naplóírást'' (hogy számítógépre írjuk),mert a gépen bármikor történhet valami,új Windowst kell rá rakni stb. és akkor minden odavész.Nekem van egy szép kék naplóm,nagyon szuper,kis csinos.Nem minden nap írok bele feltétlenül,csak amikor érzem,hogy kell.Én néha ragasztgatok bele képeket (rágóspapír,cukorkászacsi stb.). Az én naplóm utolsó lapja után van egy kis boríték oda rögzitve a napló fedeléhez és abba én pizzakuponokat (vagy kasszabonokat) szoktam rakni,mert kitudja...lehet,hogy 10 év múlva visszanézem és csodálkozni fogok,hogy mennyi pizzát ettem.:))
2012. dec. 28. 09:10
 3/11 anonim válasza:
100%
Jaa és én cerkával is,tollal is írok bele.
2012. dec. 28. 09:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2 éve írok naplót. Ha úgy van akkor minden nap írok bele de van olyan, hogy csak hétvégén írom le ami a héten történt velem. Kék színű tollal írok bele. Nem szoktam feldobni semmivel. Azt írom le, hogy mi történt velem aztán ahogy érzek. Néha nagyon panaszkodom benne mert van olyan dolog amit nem akarok elmondani senkinek. 21/L

2012. dec. 28. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

kitalálom, 14 éves vagy.

én is írok, jó hat éve. most egy gyönyörű sima lapú moleskine-em van. tollal írok, mostanában töltőtollal. változó, milyen sűrűn, inkább csak akkor, mikor szülségét érzem. volt, hogy naponta, mostanában ritkábban. általában gondolatokat írok bele és rajzolok. a negatív dolgokat minimalizálopm, leírni sem jó és visszaolvasni sem, de néha muszáj. inkább az pozitív eseményeket írok leés feeling good rajzokat készítek.:)

kislány koromban matricáim is voltak benne, meg fényképek. mostanában inkább a betűtípusokat varálgatom a hangulat miatt.

egyébként javaslom hilary duff accordin to greta c. filmjét, nagyon inspirálóak a lány naplói, tetszik az a stílus, meg jó kis film, tinilányoknak tuti tetszeni fog, de ez a komolyabb, igényesebb műfaj, hilarytől a legjobb film szerintem.:)

19L

2012. dec. 28. 15:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, inspirálóak számomra. :)

Írjatok méééég!

2012. dec. 28. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

hát én olyan másfél éve írok naplót. meg írok blogot is, twitteren is fennvagyok, meg van egy füzetem, amibe párhavonta leírom, hogy mi történt velem, de csak nagy vonalakban. pl hogy hogy megy a suli, meg milyen volt a nyaralás meg ilyenek.

koleszos vagyok, és csak itthon írok naplót, egy szép füzetbe (az előző nagyon szép napló volt, annak volt kulcsa is). öö általában minden héten leírom, hogy mi történt, de mikor több napot itthon vagyok, pl most, sokszor nincs kedvem, vagy mikor egész nap nem csináltam semmit, csak tanultam, akkor több napot írok egybe. én igazából csak azt írom le, hogy mi történt velem, meg ilyen viccesebb beszólásokat, nem az érzéseimet. azt sose szerettem leírni. mert mi van, ha valaki megtalálja, vagy nemtudom. attól olyan gyengének érzem magam. párszor leírtam, hátha utána jobb lesz, de nem lett, szóval nem erőltetem. :D

azért szeretem, mert néha visszaolvasom, és akkor mosolygok, és olyan jó érzés :)

ja, és sima tollal írok. /bocsi a regényért:D/

2012. dec. 28. 22:50
 8/11 anonim válasza:
71%
Én több mint öt éve Írok naplót. Rossz dolgokat nem nagyon szoktam beleÍrni, mert azokat nem szivesen olvasom újra. Próbálok viccesen fogalmazni, idézeteket is Írok bele. Általában feldobom valami rajzzal, fotóval, vagy egyéb dÍszÍtéssel. Általában csak hétvégén Írok bele és összefoglalom a hetem. Tollal szoktam Írni. A szÍn nekem nem igazán számÍt. A dátum mellé mindig rajzolok egy smelit. A hangulatomtól függően mosolygóst vagy szomorút. Szertintem nagyon jó dolog a napló Írás, és majd a leÍrtakat ha évek múlva visszaolvasom, akkor sokat tudok mosolyogni a leÍrtakon. :)
2012. dec. 31. 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én régen írtam naplót kis füzetbe, tollal és ceruzával is.

Kulcs is volt hozzájuk, mindig lezártam a féltve őrzött kis titkaimat. Egy idő után elhanyagoltam a naplót, majd blogot írtam. Mikor már a blog írása is kezdett unalmas lenni, illetve nem magával az írással volt a gond, hanem azzal, hogy bárki elolvashatja, egy időre abbahagytam az írást. (Tudom, hogy lehet privát blogot is csinálni, de nem éreztem biztonságosnak.)

Ma már Androidos telefonon írok 'naplót' egy alkalmazás segítségével. Jelszóval van védve és nagyon tetszik.

Oda leírok mindent, ami történik velem.Még képet is lehet hozzá adni. (Neve: Memoires: The Diary) :)

16/L

2012. dec. 31. 10:50
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nagyon hasznosak! :) Még jöhetnek! :)

Szép napot mindegyikőtöknek!

2012. dec. 31. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!